Skocz do zawartości
nasiona marihuany

seedbay

Recommended Posts

Opublikowano

A czy w procesie curringu kiedy pojemnik lub słoik jest zamknięty potrzebne jest w środku powietrze ? Bo z tych pojemników wysysa chyba prawie wszystko

Najwygodniej byłoby mi zrobić to w tych dwóch pojemnikach, ale stosując wymogi jak w przypadku słoików czyli regularnie otwierać codzienne i trochę poprzewracać 

Opublikowano

Jak 504 mokrego to ze 125 suchego wyjdzie. Fajny wynik. Rośliny też fajne. Zainteresowanie jest, tylko co tu pisać jak wszystko ok. Po 20 razy pisać, że"dobrze idzie"? ?

Gratuluję zakoñczonego growa i pytam o następny. Planujecie już coś?

Opublikowano

Z 1 i 2 wyszło 74,19 a z 3 patyczaka 30,87 co daje nam 105 nie liczę tego co poszło na testy. Jak na 2 grow rzeczywiście wynik fajny ale chyba znowu poszło coś nie tak bo nie jestem zadowolona z mocy materiału, może coś jeszcze podciągnie. Planuje coś ale już sama nie wiem co :) Chciałam 13L airpota podzielić na pół i 2x sativke auto energy rush, ale coś te auto mi nie dochodzą i zastanawiam się nad jakąś szybką sezonówką, ale mam problem organizacyjny ponieważ box stoi w miejscu gdzie może się zdarzyć, że w porze nocnej przez wlot pasywny dostanie się światło albo poświata od włączonego oświetlenia w pomieszczeniu. Nikt tam specjalnie nie będzie w niego świecił, pomyślałam też, że obrócę box w taki sposób, że na wlot pasywny nie będzie bezpośrednio oddziaływać światło no ale jakaś tam poświata może się dostać i tu pytanie czy to dyskwalifikuje odmianę pełnosezonowych nasion feminizowanych ?

1.thumb.jpg.09520aa3bfa85bb4477a06b404a6c127.jpg

• Like 1
  • Upvote 4
Opublikowano

a może wrzucić do wlotu pasywnego rurę wentylacyjną?:P na out w nocy też nie jest ciemno jak w... kopalni, a rośliny się nie hermią :P jeżeli chcesz coś mocnego i szybkiego to critical xxl polecam... sieka :P  

Opublikowano

@Pomidorek też o tym myślałam, jestem w stanie przerobić boxa, znalazłam jeszcze coś takiego

Secret Jardin - Otwór na kabel, tylko nie wiem czy rozmiar fi70 nie będzie za mały, teraz przy otwartym całym pasywnym lekko zasysa. Trochę prowizorycznie ale może spełniać swoją funkcję, a uniknie przed inwestycjami, albo jak radzisz rurę wentylacyjną, przy odpowiednim zagięciu i uszczelnieniu, żadne światło nie powinno wejść. W kolejnym grow obowiązkowo nowy filtr can-lite, canna terra professional, cannazym, rhizotonic i boost. A może nie bawić się w przerabianie i kupić nowy porządny box (max 50x50)

Opublikowano

Dziennik uważam za zakończony. Dziękuje wszystkim za rady, opinie i odwiedziny. Życzę wszystkim powodzenia oraz samych sukcesów             

Na zakończenie 149 masełka, które czeka na gorącą czekoladę i ciasteczka z genialnych przepisów Ambasadorki    :czeko:  :cookie:

Pozdrawiam do zobaczenia 

1.thumb.jpg.b695133466e8c897b841beab2a998bf0.jpg

• Like 1
  • Thanks 1
Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+