fazawzrostu Opublikowano 28 Grudnia 2018 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2018 7 godzin temu, bortek napisał: elegancja.mi sie podoba jak lapia taki kolorek Wyglada ladnie, ale czy szkodliwe ?
Medicaluser Opublikowano 30 Grudnia 2018 Opublikowano 30 Grudnia 2018 Pewnie chłodno w nocy miały i fioletowy pigment się ujawnił w liściach ładne topy się zapowiadają. 1
fazawzrostu Opublikowano 5 Stycznia 2019 Autor Opublikowano 5 Stycznia 2019 Siemanko :) 30-sty dzień flo . Roślinki prezentują się całkiem ładnie pomimo niektórych liści ^^ idą do przodu pomimo zimna oraz mojej głupoty :D Na następny grow załatwię jakieś ciepłe miejsce oraz zaopatrzę się w ec-metr :) Incredible bulk: 1 1
PolskiHERO Opublikowano 5 Stycznia 2019 Opublikowano 5 Stycznia 2019 Piękny ogród ^^ jaka temp masz ?
fazawzrostu Opublikowano 5 Stycznia 2019 Autor Opublikowano 5 Stycznia 2019 1 minutę temu, PolskiHERO napisał: Piękny ogród ^^ jaka temp masz ? w dzień w granicy 22-24 a w nocy zależy od temp na dworze ... w granicach 10
Dr Greenthumb Opublikowano 5 Stycznia 2019 Opublikowano 5 Stycznia 2019 rośliny zwiększają ilość thriomów (pomijając czynniki genetyczne) jako mechanizm obronny przed panującymi warunkami np nadmiernej ilości światła, wiatru, zimna itd. więc to nocne zimno mogło przyczynić się do tego ze tak ładnie się oszronily.
fazawzrostu Opublikowano 5 Stycznia 2019 Autor Opublikowano 5 Stycznia 2019 26 minut temu, Dr Greenthumb napisał: rośliny zwiększają ilość thriomów (pomijając czynniki genetyczne) jako mechanizm obronny przed panującymi warunkami np nadmiernej ilości światła, wiatru, zimna itd. więc to nocne zimno mogło przyczynić się do tego ze tak ładnie się oszronily. w takim wypadku to mi to pasuje haha
PolskiHERO Opublikowano 5 Stycznia 2019 Opublikowano 5 Stycznia 2019 12 minut temu, fazawzrostu napisał: w takim wypadku to mi to pasuje haha od początku grow masz takie temperatury ?
fazawzrostu Opublikowano 5 Stycznia 2019 Autor Opublikowano 5 Stycznia 2019 Teraz, PolskiHERO napisał: od początku grow masz takie temperatury ? tak
PolskiHERO Opublikowano 5 Stycznia 2019 Opublikowano 5 Stycznia 2019 Godzinę temu, fazawzrostu napisał: tak i to mi ch****o rosły przy 12 stopniach a u ciebie takie laski !
Recommended Posts