fazawzrostu Opublikowano 11 Grudnia 2018 Autor Opublikowano 11 Grudnia 2018 Siemanko 4 D. Flo, dzis podlane sama woda oraz zrobiony lekki fryzjer mam caly garczek lisci haha poczekaja do konca zycia roslin i pojda na maslo idaida coraz lepiej, wloski juz dlugie pomimo poczatkowych problemow cyklami swietlnymi zadna nie pokazala jajec i to mnie cieszy podoba mi sie jak rosnie incredible bulk, fajne ma liscie i kazdy top jest ladnie naswietlony oto pare fotek: (pineapple chunk) 1
fazawzrostu Opublikowano 11 Grudnia 2018 Autor Opublikowano 11 Grudnia 2018 6 minut temu, Pomidorek napisał: Fajnie idą, będzie się działo Dzieki pomidorku za slowa uznania zapale Twoje zdrowie ^^
fazawzrostu Opublikowano 20 Grudnia 2018 Autor Opublikowano 20 Grudnia 2018 Siema 13 dzień flo. Dzis podlane samą wodą natomiast ostatnim razem znowu przesadziłem, tym razem z boostem ... Alkohol nie służy ... Znowu zrobiłem lekkiego fryzjera wstawiłem na środek grzejniczek bo w nocy mają okropnie zimno, więc na noc go załączam pozdrówki ! 1
fazawzrostu Opublikowano 27 Grudnia 2018 Autor Opublikowano 27 Grudnia 2018 Siema, 20-sty dzień flo rosrosliny sie dziwnie zachowuja, robia sie fioletowe liscie nie mam pojecia dlaczego. Dzis podlane wszystko razem z pk 13/14 Widac znaczne powiekszenie sie topow w porownaniu do mojej ostatniej wizyty no coz.. Prawie miesiac kwitnienia za nami ... Tym razem wrzucam wiecej fotek Prosze o odpowiedz dlaczego liscie sie robia fioletowe ? Ps. Juz maja swietny zapach ... ❤️
raven4554 Opublikowano 28 Grudnia 2018 Opublikowano 28 Grudnia 2018 7 godzin temu, fazawzrostu napisał: Siema, 20-sty dzień flo rosrosliny sie dziwnie zachowuja, robia sie fioletowe liscie nie mam pojecia dlaczego. Nic złego się nie dzieję Pineapple Chunk tak się przebarwia :) 1
fazawzrostu Opublikowano 28 Grudnia 2018 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2018 2 godziny temu, raven4554 napisał: Nic złego się nie dzieję Pineapple Chunk tak się przebarwia Dzieki za odp
Rysiu Opublikowano 28 Grudnia 2018 Opublikowano 28 Grudnia 2018 No bardzo ładne roślinki. Oby tak dalej. 1
fazawzrostu Opublikowano 28 Grudnia 2018 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2018 2 minuty temu, Rysiu napisał: No bardzo ładne roślinki. Oby tak dalej. A dziekuje serdecznie oby bez plechy ^^
bortek Opublikowano 28 Grudnia 2018 Opublikowano 28 Grudnia 2018 elegancja.mi sie podoba jak lapia taki kolorek 1
Recommended Posts