AmatorSiewny Opublikowano 13 Października 2018 Opublikowano 13 Października 2018 Witam Panowie dlatego że jest to mój pierwszy plant chciałbym się was o coś zapytać. Czy ta roślina jest damska czy męsko-damska i czy z niej coś może będzie? Może jakieś rady ? z góry wielkie dzięki .
Judaista Opublikowano 13 Października 2018 Opublikowano 13 Października 2018 1 godzinę temu, AmatorSiewny napisał: Czy ta roślina jest damska czy męsko-damska i czy z niej coś może będzie? Jest damska, tak coś z niej będzie.
AmatorSiewny Opublikowano 13 Października 2018 Autor Opublikowano 13 Października 2018 (edytowane) A ile mniej więcej jej tak zostało do końca ? nasionka dostałem od kumpla ,no name donniczka zwykla 10 L Ziemia zwykła z marketu, na weg lalem jej florovit , i na kwitnienie leje jej też florovit. Czy może jeszcze czegoś jej brakuje ? takie żółte ma niektóre te liście ? czy może korzenie nie mają jak oddychać porobić dziury od dołu doniczki ? pomocy. Edytowane 13 Października 2018 przez AmatorSiewny
Dzik Opublikowano 13 Października 2018 Opublikowano 13 Października 2018 zostałojej z 2 tygodnie. na tym etapie już dużo nie zdziałasz bo ma się ku końcowi. kolejna sprawa że sezon się kończy i już nie ma pola manewru donica bez dziur to grzech pierworodny spokojnie do końca i pierwsze własne palenie będziesz miał
AmatorSiewny Opublikowano 13 Października 2018 Autor Opublikowano 13 Października 2018 (edytowane) czyli już donicy nie dziurawic od dołu? to juz nic nie da ? podlewać jeszcze odzywkami na kwitnienie ? czy już tylko sama woda ? u mnie jeszcze zapowiadaja po 20-24 stopnie przez nastepny tydzien . wogole dziwna sprawa ze ona jeszcze kwitnie to już 5 miesiąc od kiełka prawie 6 Czy ta Pani jeszcze trochę spuchnie ?. Edytowane 14 Października 2018 przez AmatorSiewny
AmatorSiewny Opublikowano 17 Października 2018 Autor Opublikowano 17 Października 2018 (edytowane) lać jej jeszcze jakieś nawozy ? czy tylko sama woda ? Edytowane 17 Października 2018 przez AmatorSiewny
AmatorSiewny Opublikowano 21 Października 2018 Autor Opublikowano 21 Października 2018 trzymać ja jeszcze ? czy już ścinać ?
Pomidorek Opublikowano 21 Października 2018 Opublikowano 21 Października 2018 Już chyba więcej z niej nie będzie, zimno + bardzo krótki dzień, zawsze coś swojego będzie... następnym razem bardziej nasłonecznione miejsce i bez doniczek
AmatorSiewny Opublikowano 21 Października 2018 Autor Opublikowano 21 Października 2018 (edytowane) no też mi się wydaje że już czas , na szczytach robi się lekko fioletowa to chyba od zimna ? to był mój "pierwszy raz" ? teraz jak będę cos działał to na pewno znajde lepsze miejsce .... + na pewno nie w donniczce ... ona miała dziennie max 4,5 h światła dopiero jakies 2 tygodnie temu przenioslem ja ale juz za późno ... na przyszłość będę już o tym pamietal :))) ladnie pachnie i sie mocno klei. ale jak na 6 miesiecy i 15 dni to slabo zakwitla .. człowiek się uczy na błędach ... a jak bym ja dał do pomieszczenia i lampy to by cis dało ? Edytowane 21 Października 2018 przez AmatorSiewny
AmatorSiewny Opublikowano 23 Października 2018 Autor Opublikowano 23 Października 2018 ona wszędzie ma takie nasionka to jest na pewno damską ???
Recommended Posts