PolskiHERO Opublikowano 26 Września 2018 Opublikowano 26 Września 2018 no ,ja trzymam kciuki żeby do mety z fartem ! . Niech rosną pannice . Może zaserwujesz im jakiejś herbatki z banana jak Judaista ?
Judaista Opublikowano 26 Września 2018 Opublikowano 26 Września 2018 4 godziny temu, PolskiHERO napisał: Może zaserwujesz im jakiejś herbatki z banana jak Judaista ? W kokosie raczej nie
mr.mxyzptlk Opublikowano 27 Września 2018 Autor Opublikowano 27 Września 2018 dzięki @PolskiHERO Będzie dobrze dzień 34 wygląda na to że dziewczyny zaczeły pić ze źródła
Dr Greenthumb Opublikowano 27 Września 2018 Opublikowano 27 Września 2018 O 26.09.2018 o 02:20, mr.mxyzptlk napisał: Tym razem chcę się też upewnić i jeszcze raz sprawdzić criticale, na których się zawiodłem ostatni od kogo ten critical o którym mowa ? ciekawy jestem roślin od strain hunters, tyle razy oglądałem ich przygody ale mam obawy że nasiona to z tymi ludźmi już dawno nie ma nic wspólnego.
Dr Greenthumb Opublikowano 27 Września 2018 Opublikowano 27 Września 2018 pierwsza myśl to że ta seria nasion to odcinanie kuponów od ich sławy, popularności filmów. założyli firmę green house seeds, która zarabia grube miliony, nie wiem czy nadal mają w niej udziały albo akcje. mój ulubiony członek tej ekipy nie żyje. po prostu zastanawiam się czy oni robili te crossy czy tylko użyczyli logo dla pracy ludzi z GHS.
mr.mxyzptlk Opublikowano 27 Września 2018 Autor Opublikowano 27 Września 2018 8 godzin temu, Dr Greenthumb napisał: od kogo ten critical o którym mowa ? ciekawy jestem roślin od strain hunters, tyle razy oglądałem ich przygody ale mam obawy że nasiona to z tymi ludźmi już dawno nie ma nic wspólnego. Jak już wspomniałem wcześniej, miałem już MM od SH i byłem bardzo zadowolony, od pierwszego do ostatniego dnia. Criticale miałem od.. Holenderski Skun.. No zobaczymy teraz.. p.s. ;) "God Bless the whole crop Please God, don't let me see no cops" dzień 35
mr.mxyzptlk Opublikowano 29 Września 2018 Autor Opublikowano 29 Września 2018 Panowie, proszę o nakierowanie Liść wielkości kobiecej dłoni.. co z nim? odcinać ? zostawiac niech sama sobie radzi ? Trenować ? LST ? Dzień 37
Pasjonista Opublikowano 30 Września 2018 Opublikowano 30 Września 2018 Nie odcinać liścia , możectym razem jakiś toping, fim ??? Rozkręcają sie :-) 1
mr.mxyzptlk Opublikowano 2 Października 2018 Autor Opublikowano 2 Października 2018 Nie, nie, liści nie będę odcinać. Narazie idzie super, idzie w masę a nie na wzrost jak ostatnio spróbuję fimingu, jak nie wyjdze to topingu jakieś lifehacki w związku z tym ? Powiedzcie mi, temp wody w autopotach mam 17 stopni, warto zainwestowac w grzałkę by podnieść temp do sugerowanych przez atami 21 stopni - 22 stopni ? Szczegóły, ale wiecie, diabeł tkwi w szczegółach dzień 39
Recommended Posts