Skocz do zawartości
thc-thc

darmowe nasiona marihuany

Recommended Posts

Opublikowano

Dzień 83, 57 dzień Flo.

Ostatni up przed ścinką. Dalej ma mokro więc dziś wody już nie dostanie. Dziś też odłączam światło. Do jutra będzie miała egipskie ciemności. 

Boję się trochę, że skopie trymowanie no ale cóż...

Kilka fotek:

DSC_0231.JPG

DSC_0230.JPG

DSC_0229.JPG

DSC_0228.JPG

DSC_0234.JPG

DSC_0233.JPG

DSC_0232.JPG

• Like 1
Opublikowano

Dasz radę, nie masz aż tak dużo liści do wycięcia... ładna sztuka ci wyszła, chciałbym żeby moje panienki też wyglądały tak zajebiści! ;) a jak planujesz suszyć? w całości na łodygach czy dzielisz od razu na mniejsze topki?;) 

Opublikowano (edytowane)

Mam siatkę do suszenia w sumie, ale chyba w tym boxie pociągnie sznurki i całe gałęzie powiesze. Łatwiej mi będzie sprawdzić gotowość za pomocą "testu łodygi".

Nie wiem tylko czy po słoiki nie będę musiał lecieć. W sumie wygląda że będzie więcej niż przypuszczałem.

Edytowane przez Nowy84
Opublikowano

Miało być cięcie, ale musiałem przełożyć. Siła wyższa (czyt. żona).

A więc wrzucam kilka fotek żyjącego krzaka jeszcze. Jesień pełna gębą.

DSC_0237.JPG

DSC_0236.JPG

DSC_0235.JPG

• Upvote 2
Opublikowano

W 85 dniu (59 dzień Flo) roślina zakończyła swój żywot.

Co mnie cieszy - nie trafiłem na żadne ognisko plechy czy coś w tym stylu.

Raport z palenia będzie jak się wykuruje z miesiąc.

350g mokrego...

Zdjecia:

DSC_0239.JPG

DSC_0238.JPG

DSC_0240.JPG

DSC_0241.JPG

DSC_0243.JPG

DSC_0242.JPG

IMG-20181024-WA0007.jpeg

IMG-20181024-WA0005.jpeg

IMG-20181024-WA0003.jpeg

• Like 2
Opublikowano

Teraz byle nie przesuszyć :) Jak na pierwszą uprawę, lepiej być nie mogło... pokazałeś klasę ^^ 80-90g suchego... dobrze pamiętam że dzieli się przez 4? i mniej więcej wychodzi wynik, u mnie się sprawdzało ^^ :malina:

Opublikowano

Wiecie panowie co sądzę o ważeniu mokrego zioła?, to samo co o mierzeniu ch**a razem z kręgosłupem :laugh: 

To czy dzieli się przez 4 czy przez 5 czy może 6 zależy w dużej mierze od struktury topa. 

Stawiam na ok 70g suchego, jak wyjebiesz te łodygi oczywiście :D 

Tak czy inaczej jak na pierwszą uprawę wynik jest świetny i wgl całe prowadzenie tej uprawy i ten growlog może służyć jako przykładowy dla wszystkich świeżaków jak należy robić rośliny po raz pierwszy.

• Thanks 1
  • Upvote 1
Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+