Nowy84 Opublikowano 28 Sierpnia 2018 Autor Opublikowano 28 Sierpnia 2018 Dzień 29, 3 dzień flo. FP do końca tygodnia zostawię 18/6, w niedzielę wieczorem przelacze na 12/12. Temperatura 26st Wilgotność 50%. Po pojawieniu się niedoborow została podlana pełna dawka nawozów na Weg (Hesi), dziś podlana sama wodą. Następne podlanie będzie ponownie z nawozami jednak na fazę kwitnienia ?. OffTop. W niedzielę będą nowe nasiona już w domku. Zbudowalem PCBox jako miejsce do kielkowania i na sadzonki. 50Watt FullSpectrum COB. Koniec OffTop
Pasjonista Opublikowano 28 Sierpnia 2018 Opublikowano 28 Sierpnia 2018 (edytowane) Super , niska ,fajna , mocne boczne odrosty na niskim poziomie. Wszystko zgodnie z planem. :-) Edytowane 28 Sierpnia 2018 przez Pasjonista
Pomidorek Opublikowano 28 Sierpnia 2018 Opublikowano 28 Sierpnia 2018 Fajnie wygląda pokażesz gdzieś pcboxa?:D
Nowy84 Opublikowano 30 Sierpnia 2018 Autor Opublikowano 30 Sierpnia 2018 (edytowane) Dzień 31, 5 dzień Flo. Podlalem dziś 1,5l odstanej wody z pełną dawka nawozów na fazę kwitnienia (pierwszy raz). Świece w dalszym ciągu 18/6. Nie zauważyłem żadnych dalszych odbarwien. Zakładam, że wszystko ok. Zmontowalem ScrOG. Może coś da. Próblem z siatka jest taki, że nie mogę wyjąć planta z Boxa do zdjęć. Zdjęcia są w poście wyżej. Nic się praktycznie nie zmieniło. Spostrzeżenia własne: pomimo, że AutoMazar rośnie fajnie i chyba zdrowo, jestem rozczarowany faktem, iż nie udało mi się potrenowac go dłużej. Pomijając to, że sam trening daje mi dużo frajdy, nie osiągnąłem kształtu rośliny, który byłby dla mnie, początkującego growera, satysfakcjonujący. W związku z ym, nie mogę się doczekać pierwszej próby z pelnosezonowka. Żona vs Marihuana: roślina jest w początkowej fazie kwitnienia, co oznacza więcej zapachu, a według niej smrodku. Kwestia gustu. Tak czy inaczej zaskakującym jest fakt, że zgodziła się na zakup efektywniejszej wentylacji, byle do 100€. Uważam, że powoli przyzwyczaja się i zaczyna akceptować moje "hobby". W końcu nie powiedziała "wyrzuć to gó**o". ? Przeglądałem oferty niemieckich GS. Okazuje się, że można tanio skompletować ale nie w jednym sklepie. Na wentylatorze 15€, Na tłumiku akustycznym 10€, w jednym sklepie regulator obrotów 13€ a w drugim 40€ (ale jakis full wypas pełen bajer). Do tego w jednym sklepie mogę kupić kanał wentylacyjny wyciszający na metry, a w drugim jedynie 10m. Edytowane 30 Sierpnia 2018 przez Nowy84
Nowy84 Opublikowano 2 Września 2018 Autor Opublikowano 2 Września 2018 (edytowane) Dzień 34, 8 dzień Flo. Kolejne podlanie. 1,5l odstanej kranowki z wyregulowanym pH. Krzaczek rośnie pod "burdelowym" ledem, więc ciężko z normalnymi zdjęciami, ale coś tam zrobiłem. OffTop Edytowane 2 Września 2018 przez Nowy84
Pasjonista Opublikowano 2 Września 2018 Opublikowano 2 Września 2018 O Qrwa ale zes sobie prezent na gwiazdke kupil. ROslina malina
Nowy84 Opublikowano 4 Września 2018 Autor Opublikowano 4 Września 2018 Dzień 36, 10 dzień Flo. Mały up. Przedstawiam jedynie wzrost. Aktualnie nic specjalnego nie robię. Następne podlanie prawdopodobnie jutro z dodatkiem nawozów. Fotki:
Pasjonista Opublikowano 4 Września 2018 Opublikowano 4 Września 2018 (edytowane) Fantastycznie jak zwykle. Juz nie musisz je pod siatka prowadzic . Mozesz je puscic wolno Zaraz zaraz , przeoczylem . Ty im jednak korzenie dotleniasz . WOW!!! Nominacja do Najbardziej Kreatywny Pamietnik Roku 2018 :-) Edytowane 4 Września 2018 przez Pasjonista
Gucio Opublikowano 4 Września 2018 Opublikowano 4 Września 2018 elegancko! jak na pierwszy raz to bardzo dobrze przygotowane! szacun!!
Recommended Posts