Nowy84 Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Autor Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Drobny up. Dzień 23. Pozostałe elementy bez zmian. Pojawił się chyba niedobór. Ale nie mam pewności. Liść na którym to widać jest "jednopalczasty".
Pasjonista Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Liść pierwotny ,wszystko ok , super idzie , dalej sama woda :-)
Nowy84 Opublikowano 24 Sierpnia 2018 Autor Opublikowano 24 Sierpnia 2018 Dzień 25. Podlewana nadal samą wodą. Temperatura w okolicy 29st. Wilgotność 38-40% Lekki trening. Sprowadzam odrosty na ziemię, kiedy zbyt mocno poszybują w niebo. Główny szczyt wykręciłem już na tyle, że jest na równo z miejscem z którego wyrosła roślina. Ma ponad 3 tygodnie z 10 (według producenta). Nie wiem ile czasu zostało, zanim przejdzie na flo. Jak kwitnie, chyba już się nie trenuje zbytnio. Mam jeszcze DIY ScrOG do dyspozycji w razie co. Problem jest koledzy. Po za tym "liściem pierwotnym", który zżółkł, barwę zmieniły kolejne (następne w kolejności licząc od miejsca wyjścia rośliny z ziemi). Nie wiem czy to początek niedoborów, czy może brak światła (są dość mocno przysłonięte), a może jeszcze coś innego? Kilka fotek. Ogólne: Po szybkim LST Odbarwione liście (dwa pierwsze to te "pierwotne"): Łodyga W boxie
Pasjonista Opublikowano 24 Sierpnia 2018 Opublikowano 24 Sierpnia 2018 Następne polanie z nawozem, po za tym elegancko zdrowa , lada dzień zakwitnie. Wtedy niech rośnie bez treningu , masz jakiś nawóz z magnezem.
Nowy84 Opublikowano 24 Sierpnia 2018 Autor Opublikowano 24 Sierpnia 2018 Mam, dodatkowo się upewnilem, przeczytawszy wszystkie etykiety (mam zestaw startowy Hesi). Utrudnienie takie, że wszystko po niemiecku. ? Płyn, który podaje się w czasie fazy wzrostu ma w składzie magnez.
Nowy84 Opublikowano 25 Sierpnia 2018 Autor Opublikowano 25 Sierpnia 2018 Choleracia. Zrabalem sprawę. Było nie podlewać wczoraj sama woda. Trzeba było dać nawozy. Dziś kolejny liść się odbarwil... Na kolejne podlanie muszę czekać do jutra/poniedziałku.... ?
Pasjonista Opublikowano 25 Sierpnia 2018 Opublikowano 25 Sierpnia 2018 Podlej z nawozem ,dziury masz od spodu także przelejesz troche, a hesi produkty są opisane po polsku ty masz super vit czy tnt complex jak przelejesz ,że dołem wyleci to wylej to Super Vit to stymulator leje sie go przez cale zycie Polej cos na weg jakas podstawe z tym super vitem czyli ten tnt complex Super Vit prawie jak Super Vito
Nowy84 Opublikowano 25 Sierpnia 2018 Autor Opublikowano 25 Sierpnia 2018 Dzień 26. No dobra, podlalem. Litr wody z pełną dawka nawozów ma fazę wzrostu. Mam nadzieję, że pomoże. Fotki: Rzut ogólny Przebarwiony liść Moja mała zielona dziewczynka prawdopodobnie weszła w okres dojrzewania. Fotki nie zbyt dobre, ale... może jakieś sokole oko coś wypatrzy. Czy powinienem zaprzestać LST jeśli faktycznie przełącza się na kwitnienie? Cholera, czemu nie działa znacznik [/ spoiler]
Pasjonista Opublikowano 25 Sierpnia 2018 Opublikowano 25 Sierpnia 2018 (edytowane) Sokole Oko oznajmia calemu swiatu . Mamy 1wszy Dzien Kwitnienia . Gratulujemy Szczesliwemu Posiadaczowi kwitnacego AutoMazara !!! edit dopiero jak napisalem o tym kwitnieciu to wszedlem u Ciebie w ukryta zawartosc i przeczytalem co napisales Edytowane 25 Sierpnia 2018 przez Pasjonista
Nowy84 Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Autor Opublikowano 27 Sierpnia 2018 (edytowane) Miał być film. Ale nie będzie. Edytowane 27 Sierpnia 2018 przez Nowy84
Recommended Posts