Skocz do zawartości
thc-thc

darmowe nasiona marihuany

Recommended Posts

Opublikowano

Podłączony do filtra. Czuć lekko ja już, a żona nie pochwała, a nawet neguje więc wiesz. Jak to Vito napisał "z żoną nie wygrasz".

Opublikowano (edytowane)

Ale czuć mimo że filtr podłączony. A z żoną to bierz ze mnie przykład.

1.Jak coś przy kwiatach robisz to nie w jej obecności. 

2. Zrezygnuj z wszelakiej pomocy z jej strony

3. Bierz odmiany ,które nie walą - jak podlewasz czy fotki do aktualizacji robisz i box musi  być otwarty to mimo to żona nie wyczuje ,że coś robiłeś

4 . Zainwestuj w cichą , szczelną wentylacje . 

5. Po zbiorach jak będziesz robił dla siebie masło, to dla żony możesz z liści i małych topków i oleju kokosowego jakiś kremik zrobić ,chyba Amba opisała jakieś przepisy ?

Edytowane przez Pasjonista
Opublikowano
28 minut temu, Pasjonista napisał:

No mówisz ,że jeszcze nie kiwitnie ?

Według mojej znikomej wiedzy to nie. 21dzień. Mam nadzieję, że jeszcze z tydzień da sobie spokoju conajmniej.

Na 3 zdjęciu główny "szczyt".

DSC_0093.JPG

DSC_0092.JPG

DSC_0091.JPG

DSC_0090.JPG

Opublikowano (edytowane)

Nie kwitnie i dobrze , przydałoby sie z dwa tygodnie bez włochów. Im dłużej nie zakwitnie , tym lepiej. A najlepiej jakby sie producent pomylił i spakował Ci zamiast auto , pełnosezonówke , wtedy mógłbyś rządzić i porosprowadzać sobie po całym boxie ? Tego Ci życze ?

Edytowane przez Pasjonista
Opublikowano

Szybki up z własnej obserwacji.

Tak wyglądała wczoraj:

IMG-20180819-WA0008.thumb.jpeg.b1aeb35a6fd56bebbe499ff20e475f5b.jpeg

A tak teraz:

DSC_0095.thumb.JPG.eb432b0618e7b176820c1184b93c4dac.JPG

Starałem się zrobić zdjęcie z tej samej perspektywy. Bardzo szybko się podnosi po LST. 

Do treningu używam opasek zaciskowych, plastikowych. Przecinam na pół, zaostrzam końce, zginam na pół i wbijam w ziemię. 

Podejrzewam, że metoda nie wzbudzi pozytywnych opinii, ale plus jest taki, że mogę ją trzymać naprawdę nisko i latwiej mi puścić ja tak, jak chcę. Nie mam problemu z odciaganiem liści. Opaski bardzo dobrze trzymają się w ziemi. Niewątpliwym minusem jest wysoce prawdopodobne podrażnienie korzeni, jednak z tego co widzę, nie robi to na niej większego wrażenia.

Mam wrażenie, że kiedy z nią pracuje pozostaje mi na palcach "lepki osad". Też tak macie? 

Chyba jej zapotrzebowanie na wodę wzrosło, bo niedawno podlana, a lekka jest. Zacznę lać według metody Pasjonisty. Tyle, żeby wycieklo dołem, a następnie dolać w podstawkę. 

Opublikowano

Póki nie lejesz nawozów to podlej wszystko dołem. Czyli po 100ml ,wypije następne. Jak juz nie pije to dalej nie lej. Jak nawóz będzie to z nawozem od góry , np. litr . A za dwa dni jak lekko przeschnie 100ml dołem jak wypije to 100ml znowu i styknie.

@Dobry Człowiek mnie tego na czacie nauczył ? Pozdrowienia dle Niego 

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+