chemik666 Opublikowano 20 Marca 2018 Opublikowano 20 Marca 2018 (edytowane) Witaj,one jeszcze spuchna spokojnie.Jak to w automatach wzorowy weg liche flow. Tez to przerabialem..mnoostwo roznych auto plecanych itp.. Nalepsza ziemia .najlepsze nawozy ,pestki dalej byla lipa,.. Az w koncu trafilem na Moby Dick auto xxl i poszło jak potrzeba 1180g z 1200w nawet skunk 1 tyle mi nie dał:0 Moc zabojcza ..to nie te czasy ze auto nie daja rady. Lubuje sie w auto ze wzgledu na panujace warunki w boxie..zimno i wilgotno Pomysl o : Magnum od budda seeds Cala seria xxl od dinafem I zapomnij o seri xl od sweet to tez przerabialem Ec w auto do 1.8 wyzej zaczynaja sie problemy,z nawozow polecam dedkyowane do auto od Duch pro Edytowane 20 Marca 2018 przez chemik666
syn Opublikowano 20 Marca 2018 Autor Opublikowano 20 Marca 2018 3 godziny temu, chemik666 napisał: Witaj,one jeszcze spuchna spokojnie.Jak to w automatach wzorowy weg liche flow. Tez to przerabialem..mnoostwo roznych auto plecanych itp.. Nalepsza ziemia .najlepsze nawozy ,pestki dalej byla lipa,.. Az w koncu trafilem na Moby Dick auto xxl i poszło jak potrzeba 1180g z 1200w nawet skunk 1 tyle mi nie dał:0 Moc zabojcza ..to nie te czasy ze auto nie daja rady. Lubuje sie w auto ze wzgledu na panujace warunki w boxie..zimno i wilgotno Pomysl o : Magnum od budda seeds Cala seria xxl od dinafem I zapomnij o seri xl od sweet to tez przerabialem Ec w auto do 1.8 wyzej zaczynaja sie problemy,z nawozow polecam dedkyowane do auto od Duch pro Mowisz zimno i wilgotno, prosze rozwin swoja wypowiedz w jakiej najnizszej temperaturze i jakich warunkach wilgotnosci uprawiales automaty. No i powiedz prosze 1180g z ilu krzaczkow wyszło? Ja przy wyborze automatu sugerowalem sie artykulem ktory kiedys znalazlem w Soft Secret z 2015 roku. Autor artykułu Jaypp osiagnął z 9 roślin 620g, co mi bardzo zaimponowało ? Poniżej fragment artykułu dla zainteresowanych.
chemik666 Opublikowano 20 Marca 2018 Opublikowano 20 Marca 2018 (edytowane) Po zgaszeniu lamp wilgotnosc spadala do 90%i temperatura rowna sie zewnetrznej takze lamp nie gasze 24/0. Dlatego uprawiam automaty.Z 20 sztuk. A obecnie wilgotnosc 35 i temperatura 28c Na weg z 2 nawilzaczami 70% MIalem sporo auto od sweet bez szalu lepiej kupic najtansze no name i bd to samo Ostatnio big devile xl rosły 85 dni .. Edytowane 20 Marca 2018 przez chemik666
syn Opublikowano 21 Marca 2018 Autor Opublikowano 21 Marca 2018 23 godziny temu, chemik666 napisał: Po zgaszeniu lamp wilgotnosc spadala do 90%i temperatura rowna sie zewnetrznej takze lamp nie gasze 24/0. Dlatego uprawiam automaty.Z 20 sztuk. A obecnie wilgotnosc 35 i temperatura 28c Na weg z 2 nawilzaczami 70% MIalem sporo auto od sweet bez szalu lepiej kupic najtansze no name i bd to samo Ostatnio big devile xl rosły 85 dni .. Przy automatach praktykujesz jakiś trening czy puszczasz wolno? Ja na początku tej uprawy zrobiłem LST i nie wiem czy to się będzie opłacało, na pewno wydłużyło chyba cały okres rośnięcia.
chemik666 Opublikowano 22 Marca 2018 Opublikowano 22 Marca 2018 Zadnego treningu,kiedys trenowałem ale przeliczajac na gramy poprostu nie oplaciio mi sie.pozdr
syn Opublikowano 25 Marca 2018 Autor Opublikowano 25 Marca 2018 Dzień Dobry! Dziś mój UP. Dzień 76, temperatura w dzień 27 st. Celsjusza; 31% wilgotności. Ostatnie 3 podlania zrobiłem tylko wodą o ph 6.2, 2l na 20 litrową donice, nadmiar z podstawki usuwałem. Wczoraj podlałem dopiero z nawozem Canna Terra Flores i Big Bud o ph również 6.2. Myślałem, że się wyrobie na święta i będe miał miłego zajączka ale przez te ich trenowanie wszystko się wydłużyło i zbiory pewnie dopiero grubo po świętach... Poniżej foty. Pozdrawiam A to już nie CREAM MANDARINE XL AUTO, tylko wcześniej wspomniany w growlogu CRITCAL +2.0 AUTO od DINAFEM (bardzo fajnie i zdrowo rośnie).
syn Opublikowano 25 Marca 2018 Autor Opublikowano 25 Marca 2018 7 godzin temu, Miś napisał: Matko, ale las porósł Jeszcze gdyby ten las miał grubsze szyszki to byłbym najszcześliwszym leśniczym ?
syn Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Autor Opublikowano 11 Kwietnia 2018 93 dzień! Jeszcze je trzymam. Niektóre wpadna pod kose w najblizsza sobote, reszta może tydzień później. Ma plan ściąć tylko te ładne dojrzałe szczyty a dół jeszcze zostawić na chwilę, można tak? Ładny słodki cystrusowy zapach się unosi. Nie wiem co by było gdyby nie było filtra węglowego, bo robi robote. Wilgotność utrzymuje do 40%. temepratura do 28 st. Prawie wszystkie liście roślin już żólte. Lece do końca na samej wodzie. Wynik nie będzie zadawalający ale za to bede miał co kurzyć. Kwiaty nabrały wagi i zaczeły się przechylać, musiałem je podeprzec kijkami.
Recommended Posts