Pasjonista Opublikowano 30 Listopada 2017 Opublikowano 30 Listopada 2017 Jak zawsze u Ciebie zielono i zdrowo Pozdro
Macky Opublikowano 13 Grudnia 2017 Opublikowano 13 Grudnia 2017 Teraz to tam busz pewnie, wrzucaj up.
MrSmokeWeed Opublikowano 19 Grudnia 2017 Autor Opublikowano 19 Grudnia 2017 Witam ! Szybki up bo czasu nie ma.. Postaram się troszkę nadrobić zaległości w gl.. Kilka fotek zaległych i aktualnych. Co było jak mnie nie było ? Dużo roboty. A w ogrodzie opryski,fryzjery,zasilacz ustawiony na 600W,podlewane po 1,5/2L. i z papu tylko woda. Temperatura ; Dzień 24* ~ 26*C max ; Noc 19* ~ 20*C max Wilgotność ; Dzień 40% ~ 50+% ; Noc 50% ~+% i fotki aktualne z dziś ; Jak widać flo na całego. Musiałem poprzestawiać troszkę panie żeby nie podnosic lampy i reszta ładnie odbija ale te Skunk XL to prawdziwe choinki zwłaszcza jedna (1,2fot. z dziś) i łapią już panie szronik na liściach. @Pasjonista@Vito Dzięki zapraszam i pozdrawiam MSW
Pasjonista Opublikowano 24 Grudnia 2017 Opublikowano 24 Grudnia 2017 Fajnie laski sie scigaja !!! Coraz bardziej podoba mi sie uprawa na bio tabsach ,troche ziemie pomiesza sie, pozniej woda ,Boom Boom spray . U mnie w growshopie maja tez jakis proszek organiczny wsypujesz do ziemi i cala uprawe lejesz tylko wode bez mierzenia ec i ph. Pozdro
MrSmokeWeed Opublikowano 27 Grudnia 2017 Autor Opublikowano 27 Grudnia 2017 Dziewczyny ładnie nabierają masy,puchną w oczach po przełączeniu na 600W. Dziś z papu po 2L wody.Warunki w dzień ustawione na 26* nocą 18~20*max. Z Criticalami też wszystko w porządku. O 24.12.2017 o 00:53, Grower napisał: Piękne okazy zdrowe. Dzięki. O 24.12.2017 o 17:44, Pasjonista napisał: Fajnie laski sie scigaja !!! Coraz bardziej podoba mi sie uprawa na bio tabsach ,troche ziemie pomiesza sie, pozniej woda ,Boom Boom spray . U mnie w growshopie maja tez jakis proszek organiczny wsypujesz do ziemi i cala uprawe lejesz tylko wode bez mierzenia ec i ph. Pozdro Dokładnie ale teraz to już na masie, w górę na szczescie juz przystopowaly teraz w ciagu 6 dni najwyższa poszła 2 cm reszta podobnie.O tym proszku nie słyszałe,ale sama organika i bt super sprawa,że tak powiem mniej komplikacji Ja akurat lubie sobie ułatwiać życie więc takie rozwiązanie w uprawie jest dla mnie idealne, no i palonko jest pyszne generalnie same plusy osobiscie polecam. Pozdro Dzięki,zapraszam i pozdrawiam MSW
Pasjonista Opublikowano 27 Grudnia 2017 Opublikowano 27 Grudnia 2017 Fantazja sie uruchamia jak sie na taki las patrzy. Kosmos
kroljulian1920 Opublikowano 27 Grudnia 2017 Opublikowano 27 Grudnia 2017 Siemaneczko:) Pięknie idzie , ladne zieloniutkie, lece teraz ostatni raz na cannie i przesiadam sie na BioTabs mam teraz dwa pomidorki dla porówniania i wogole nie widac rożniczy miedzy chemia a bio, tak samo ładnie nabite, a duzo mniej pracy:) Dobrze ze masz cisze z tym criticalem, bo ogólnie pewnie u mnie jeszcze zagosci bo solidne pałki rosna, u mnie mam 3 hermy , ale uj tam. Teraz bede prubował robic lsd od Barneya zobaczymy co wyjdzie. Pozdro!
MrSmokeWeed Opublikowano 10 Stycznia 2018 Autor Opublikowano 10 Stycznia 2018 Witam ekipe ! @Pasjonista Dzięki @kroljulian1920 Ja nic innego nie testowałem od zawsze lece na bio właśnie dlatego że dużo mniej pracy no i świetna jakość palonka może kiedyś jak będzie więcej czasu to się pobawię trochę inaczej,ale to pewnie tak za 20 lat a teraz up ; Warunki w normie,z papu woda po 2L co 3/4 dni,może przy kolejnym coś extra z BT. Generalnie cały czas puchną więc jest dobrze, będą duże grube topy. Do końca myślę 3/4 tygodnie. Tricho jeszcze nie sprawdzałem w next up postaram się o jakieś foto. Zapach jak otwieram boxa rozpierdala system,coś pięknego moja pani zawsze wie gdzie byłem kiedy wracam do domu Daje foto bo za bardzo nie mam o czym pisać,wszystko pod kontrolą. Dzięki zapraszam i pozdrawiam MSW
ZOSTAW Opublikowano 11 Stycznia 2018 Opublikowano 11 Stycznia 2018 Też mam na flo jakieś 54 dni ale twoje topy są bardziej napuchnięte Ze skunka xl będziesz zadowolony
Recommended Posts