Skocz do zawartości
nasiona konopi na stronie thc-thc

darmowe nasiona marihuany rozdawane na forum

Recommended Posts

Opublikowano

Sam Big bud ci nic nie da to jest tylko boster na kwitnienie głównie PK musisz mieć podstawe czyli ten bloom i micro bo zamiast growa mozesz użyc biohumusa.Musisz dużo poczytać nim zaczniesz uprawiać to wtedy nam zaoszczędzi wielu tłumaczeń rzeczy banalnych.Widzisz ja tobie radze zestaw a ty wybierasz jeden element który jest bostem to zamiast tego Big Buda kup Micro i Bloom.

• Replies 297
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Opublikowano

@pasjonista pisałem pierwszy oprysk zrobiłem targetem emulparem na meszki a jak zobaczyłem ten bialy nalot to tez targetem ale innym na pleśń i mączniaka ale było napisane ze naturalne składniki. Nie mierzyłem, phmetr planuje w tym tygodniu kupić albo na początku przyszłego miesiąca dlatego podlewam oaza która ma ph6,5 z tabeli która ktos tu wstawił.

Opublikowano

ok robisz tak jak masz juz ph meter  i ziemia przeschnie, to podlewasz ta oasa z pH 6.5 sama wodę i powolutku lejesz chwile czekasz i znowu powolutku i tak aż wyleci ci spodem i pierwsze pol szklaneczki  tej wody ( oczywiście pod doniczke podkladasz cos większego by nakapalo tego czegoś, i jak nakapie tak na pol szklaneczki to przelewasz do szklaneczki) bierzesz ten pH wkladasz do tej " szklanki" i będziesz miał pH medium. Masz wodę np. 1 litr ona ma pH 6.5 wlewasz nawozy mieszasz i mierzysz pH wtedy pH sie zmieni i może być niższe albo wyższe zależy od nawozów. To bardzo wazne by mieć pH . Chyba ze Bio tabsy albo Advanced Nutrients z Formula pH perfect.

Opublikowano

żółkniecie moze być tez od tej chemi co pryskałeś a te meszki to ziemiórki były wystarczyło kupic lep żólty i po kłopocie to nie uprawa na 4 krzaki tylko mini i to z jednym i do tego z automatem a większość af są delikatniejszymi roślinami niż rosliny o normalnym foto.

Opublikowano

Zapytaj sie Smaka jak uzywac tych bloom micro , bo z tego co wiem AN ma to w zestawie z "Grow bloom micro" ze to lejesz 1:1:1 albo kombinacje sa, zalezy od szkoly. Ty kupisz bez growa z big budem . Pozdro

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+