joka.menas Opublikowano 3 Lutego 2017 Opublikowano 3 Lutego 2017 2 godziny temu, Plantator napisał: Ee tam standard u tego Pana. ? Wlasnie Scooby nic sie nie dziej, wez ja przelej czy jakies niedobory zrob! Oczywiscie zart! Robote swietna wykonales Ty .Scooby pokazuje ile mozna wyciagnac z rosliny. Mam takie pytanie jaka wilgotnosc utrzymujesz podczas kwitnienia? Zalecana znam ale chce sprawdzic kiedy mam sie przejmowac porownojac do innych.
Toksyna Opublikowano 3 Lutego 2017 Opublikowano 3 Lutego 2017 Piękny automacik aż nie można się napatrzec?
Scooby-Doo Opublikowano 3 Lutego 2017 Autor Opublikowano 3 Lutego 2017 @Pandafriend - Dzięki - no mam nadzieję , że wystarczy tym razem na długo - planuję kosztować tylko w weekendy @sich - Dzięki Wielkie - bardzo lubię tę odmianę - niech sen jeszcze troszkę potrwa @SmakMaroca999 - hehe Dzięki , ale mam nadzieję , że jeszcze utyje - wolę jak jest 2 kilo za dużo niż 2 za mało @Plantator - podobnie jak u Ciebie Zioooom @joka.menas - a Dziękuję Bardzo wilgotność mierzę sporadycznie , ale jest w granicach 30% na daną chwilę. @Toksyna - Dzięki za dobre słowo - proszę patrzeć do woli Dzięki Wszystkim i do następnego - tym razem up będzie nie szybciej niż w 60tym dniu Pzdr
Scooby-Doo Opublikowano 6 Lutego 2017 Autor Opublikowano 6 Lutego 2017 Dzisiaj mija dzień 58 rosjanki. Z racji odwiedzin rodziny w weekend , ścinka musi nastąpić w sobotę rano - będzie to 63 dzień życia. Mogła by jeszcze postać , ponieważ nie palę ani nie korzystam z konopi od około 2 miesięcy i kompletnie mnie nie ciągnie , no ale mus to mus. Leci na wodzie już od ponad tygodnia. Jutro planuję podlać BiOEmami i do końca sama woda. Up zrobię w dniu 60tym i po ścince - gdy rodzinka już wyjedzie. Pzdr
Plantator Opublikowano 7 Lutego 2017 Opublikowano 7 Lutego 2017 No jak mus to mus nie ma co naciągać. A co ty Ziom detoksik robisz? Pozdro i z fartem.
Scooby-Doo Opublikowano 7 Lutego 2017 Autor Opublikowano 7 Lutego 2017 @Plantator - no od jakiegoś czasu nie palę w ogóle Ale za kilka dni się to zmieni - jednak i tak planuję korzystać tylko w weekendy. A po tym grow robię długą przerwę. Dzień 59
Toksyna Opublikowano 7 Lutego 2017 Opublikowano 7 Lutego 2017 O proszę jaka bestia Piękny krzaczek praktycznie same kwiaty. Na tym zbliżeniu to przypalone miejsce czy pleśń?
Scooby-Doo Opublikowano 7 Lutego 2017 Autor Opublikowano 7 Lutego 2017 @Toksyna - Dzięki Wielkie ciut się przypaliła , ale nie dużo Nie było mnie przez weekend i nie miał kto dopilnować.
Pandafriend Opublikowano 8 Lutego 2017 Opublikowano 8 Lutego 2017 Niesamowicie to wszystko napuchło, za każdym razem większe pąki.
Recommended Posts