Drwal Opublikowano 6 Marca 2017 Opublikowano 6 Marca 2017 W końcu jest 1:1. Gratulacje i smakówa Może mnie też się uda osiągnąć zbliżony wynik..
Plantator Opublikowano 11 Marca 2017 Autor Opublikowano 11 Marca 2017 Jeszcze raz dzięki wszystkim za zaglądanie! Jak to Drwal slusznie ujął w końcu 1/1 i tym bardziej się cieszę że z 16 a nke 20 panienek. Pozdrowienia.
SmakMaroca999 Opublikowano 24 Marca 2017 Opublikowano 24 Marca 2017 Ten temat już powinien być w zakończonych :)
zasobnik Opublikowano 24 Marca 2017 Opublikowano 24 Marca 2017 @SmakMaroca999 Ty chyba powinieneś mieć "moderator" pod zdjęciem
Pasjonista Opublikowano 24 Marca 2017 Opublikowano 24 Marca 2017 Dla mnie Smaku jest wiecej jak Administrator, Guru . Plantator czekam na kolejne popisy. Gratki
Toksyna Opublikowano 24 Marca 2017 Opublikowano 24 Marca 2017 No nie ma co ale Smaku stałeś się właśnie legenda tego forum Gratulacje i tak trzymaj
Pasjonista Opublikowano 24 Marca 2017 Opublikowano 24 Marca 2017 Ps. tesknie za Scoobim i nie moge sie doczegac jego powrotu i "wejscia smoka " z boxem chociaz 60*60*160.
SmakMaroca999 Opublikowano 24 Marca 2017 Opublikowano 24 Marca 2017 Nie przesadzajcie koledzy z tą legędą bo prawdziwe legendy to każdy z Was którzy tu jesteście,ci którzy tu przyjdą i ci którzy z tad odeszli bo się popstrykali o bzdety,poobrażali.Sam czerpałem tu wiedze od osób których tu już nie ma i dzięki nim pojołem czym jest indoor.To im zawdzięczam do czego doszłem i jaki progres poczyniłem i to samo widzę w niektórych z was wszystkich na forum no może z malym wyjątkiem ostatniego osobnika któey groził mi i innym bo okazał się ch... nie growerem.Dla mnie to wy jesteście legędą tego forum wszyscy i widok zadowolonych roślon i szcześliwych ich właścicieli,Uśmiech na twarzy ludzi którzy mają w swoim otoczeniu chorych dla których jest to lekarstwo by choć mogli godnie i bez bólu czekać wyleczenia lub spokojniejszego oczekiwania na to co nieuniknione :( ja w karzdym z Was widzę tąsamą cząstkę która nas tu łączy,cieszy,fascynuje i którą karzdy z nas podziwia to Boskie Zielę ;) Dzięki i pozdrawiam!
Recommended Posts