SmakMaroca999 Opublikowano 25 Grudnia 2016 Opublikowano 25 Grudnia 2016 Dzięki zażyczenia i wzajemnie! A na co czekać złamiesz lub nagniesz teraz to nic im sie nie stanie te zwolnią i nim się wyprostuja to będa na równi z resztą.
PoLek Opublikowano 25 Grudnia 2016 Opublikowano 25 Grudnia 2016 Piękny ogródek, aż miło się ogląda, szczególnie że z każdym dniem wręcz widać postęp w krzakach Zdecydowanie odpowiedni człowiek na odpowiednim miejscu Oby szły do końca tak pięknie jak dotychczas!
Plantator Opublikowano 26 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 26 Grudnia 2016 Dzięki. Smaku jak zwykle masz racje jutro będe coś kombinował chyba , choć mam jeszcze pare dobrych centów w góre zobaczymy co jutrzejszy blant przyniesie . Pozdrk?
Plantator Opublikowano 27 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 27 Grudnia 2016 No i przyniósł to , lekko je powyginałem zaczyna się niestandardowa procedura w namiocie . System został zamknięty w jakieś 4-5 dni zjadły 130 l zupy troszke przesolonej bo butelka z bazą NPK troszke mi się zachwiała i się troszku za dużo wlało skutek tego taki że EC było chyba cut za wysokie ale dały rade . Będę musiał z tego co widze powalczyć troszke z nią , zobaczymy co los przyniesie . Kilka fociszy. To tyle na teraz. Pozdro?
Toksyna Opublikowano 27 Grudnia 2016 Opublikowano 27 Grudnia 2016 Siema Piękny las ci wyrósł jeszcze nie ma kwiatów a już wygląda imponująco. Będę bacznie obserwował twoja gimnastykę z tymi zacnymi krzakami. Pozdro
Scooby-Doo Opublikowano 28 Grudnia 2016 Opublikowano 28 Grudnia 2016 Gitara mandolina Dla mnie boomba , czekam na kwiaty Pzdr
Plantator Opublikowano 30 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2016 Dzięki pany. Dziewuchy dostały dzisiaj soku z gumijagód? tzn. Regulator 3ml/10l, ca-mgboost 3ml/10l, ec 1.8, topbooster 2.5ml/10l, folvicblast 3ml/10l, ph ustawione na 6.2 i na koniec system clean 2.5ml/10l i to wszystko w ilości 110l . System został otwarty dzisiaj rano z takim elixirem po max 3-4 dniach powinno być pusto potem 2-3 dni oddechu i znowu dostaną sok z gumi jagód ale już troszku inny. Zdjęcia zapodam przy następnym up-ie bo dzisiaj zapomniałem zrobić. Pozdro?
Plantator Opublikowano 6 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2017 Witam po nowym roku i po świętach czas na jakiegoś up-a a więc baniak z pożywką został osuszony we wtorek(2 dni temu) i dziwuchy były na dwudniowej diecie w czwartek (wczoraj) dostały znowu super sok z gumijagód tym razem troszke zmieniony bo dodanyzostał p-boost a odstawiony ca-mg boost i microelementy(fulvicblast). A więc regulator3, p-boost3, ec1.8, top-boost2.5, ph6.0, system clean 3 a to wszystko w ml/10l i zostało zrobione w ilości 130l. Panny rosną jak szalone a chciałbym żeby już nie rosły tylko kwitły jak szalone tam gdzi moge to robie łamania , gdzi indziej dzwignie założe a jeszcze indziej duszenie stosuje i jakoś idzie ale znowu przesadziłem ze wzrostem (to się chyba nigdy nie zmieni) . Ale faktem jest że lubiw patrzeć jak na 4m2 powierzchni rośnie 4.2m2 topów , taki żarcik. 24 dzień flow według kalendarza (chyba) ależ ten czas pędzi, wilgotność wacha się od 50 do 60% ,temp,19-26 st.C. Tak to wygląda . Przepraszam za jakość zdjęć. Plusy to mnóstwo kwiatków a minus to rosną jak chcą. Zaczynam dochodzić do wnosku że żeńska płeć jest niereformowalna ?. Pozdro?
Dzielnicowy Opublikowano 6 Stycznia 2017 Opublikowano 6 Stycznia 2017 Ja pierd... Po ile one mają? 1,5 metra? Toż tam się zgubić można, taki gąszcz. Ależ to musi pachnieć
Plantator Opublikowano 6 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2017 11 minut temu, Dzielnicowy napisał: Ja pierd... Po ile one mają? 1,5 metra? Toż tam się zgubić można, taki gąszcz. Ależ to musi pachnieć Minimum 1.5m namiot ma 2m a niekture były łamana lampy są już na maksa pod sufitem . Jak otworze namiot to fakt pachnie przepysznie ale jak jest zamknięty to nic nie czuć filtr ,silnik i regulator robią naprawde dobrą robote.
Recommended Posts