Skocz do zawartości
nasiona konopi

grower

Recommended Posts

• Replies 151
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Opublikowano
11 godzin temu, Miś napisał:

Cóż dodać :malina::)

Dzięki Miś☺.

4 godziny temu, SmakMaroca999 napisał:

o ku.a chwile nie lukałem a tu taki piękny widok :)

Smaku trzeba powiedzieć że po ciachaniu troszke zamulały ale teraz idą  w góre jak prawdziwa sati☺.

2 godziny temu, Scooby-Doo napisał:

@Plantator - chylę czoła - niech moc będzie z Tobą :yoda:

Pzdr

Dzięki  i z toba niech moc będzie też:DarthVader:.

2 godziny temu, bart85 napisał:

zacne choinko rosna na swieta :)

A może zrobie jakieś świąteczne zdjęcia z dziewuchami bombki i te sprawy :puff: kto wie?.

Co niektóre wyglądają jakby topingu nie miały robionego(a ciąłem wszystkie na 100%) i mój wniosek jest taki że chyba w stożki nie trafiłem bo były za małe czytaj obklejone liśćmi i ściąłem liście a nie stożek chyba że ktoś ma jeszcze jakieś inne przemyślenia dlaczego na niektór6ch wygląda jakby były bez cięcia.

Pozdro?

Opublikowano

Pięknie Panie. NIe ma co, będzie gruubo :D Co do topingu. Miałem podobną sytuację z fim'em. Na 20 krzaków 9 nie zaakceptowało cięcia stożka. Może to przez zbyt wczesne cięcie i tak jak napisałeś stożki były zbyt małe. A może niektóre krzaki odrzucają takie rzeczy? W każdym razie u mnie odbiło się to na wyniku końcowym. Stresu się nażarły a korzyści z tego nie było żadnych, bo i tak rosły z głównym szczytem. Może u ciebie będzie inaczej. Tego Ci życzę ziomek ;)   

Opublikowano

Dzięki panowie. Bart po FIM -ie są więcej niż dwa topy bo jak są dwa to klasyczny Toping ale naprawde chyba nietrafiłem:D .

Dzisiaj został system otworzony a w nim następująca mieszanka,, Regulator 2.5ml/10l, P-Boost 2.5ml/10l, EC 1.8, Top-Booster 2.5ml/10l, PH-6.0, system clean 3ml/10l i to wszystko w ilości 130 litrów . Teraz czas czekać na święta:indiana:

Założyłem po drugiej obręczy  i podniosłem troche lamp a tak to teraz wygląda.

Kilka fociszy z 9 dnia flow. 

large.20161222_182055.jpglarge.20161222_181918.jpglarge.20161222_181907.jpglarge.20161222_184754.jpglarge.20161222_184733.jpglarge.20161222_184720.jpg

Te z jednym topem lecą w góre mam nadzieje że nie za dużo:trawka:.

Pozdro:yoda:

Opublikowano

Dzięki panowie za komenty .

Smaku czekam tylko kiedy już nie będą tak rosnąć szybko w góre i mam taki zamiar zastosować łamanie na tych pojedynczych dzidach:D . Tak to już jest z nasionami że możesz mieć różne fenotypy tego samego genu nie to co klony każdy jak przy linijce z rguły. Po świętach będe coś kombinował z tymi dzidami :puff:.

Składam wszystkim forumowiczą serdeczne i szczere życzenia z okazji Świąt Bożego Narodzenia oraz dużo szyszek na choinkach oraz dużo prezentów .

Pozdrowienia?

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+