Skocz do zawartości
thc-thc

darmowe nasiona marihuany

Recommended Posts

Opublikowano

AVE! Partyzanci :)

Dzień15

Od jakiś 5dni rośliny w donicach docelowych.Zostały podlane po 2ml Voodo i Pirahnia oraz 1,5ml Iguana Grow oczywiscie na litr wody. Nawozy znacznie zmieniają ph wody więc musiałem regulować użyłem do tego Ph - do regulowania wody w akwariach :) Pożywka ma teraz 6,3 ph. temperatura dzien22-25stopni C w nocy 19-22stopnie.Nic teraz najnudniejszy etap wega wiec nic zbytnio się nie dzieje wiec kolejne fotki za jakiś tydzień.Pozdrawiam i zapraszam do oglądania.

Sweaty Betty x Critical+

DSCF2507

Bombardier Kush po Topingu

DSCF2511

Special Queen z RQS i pierwsza gleba

DSCF2512

DSCF2513

Special Kush od British Columbia Seeds

DSCF2515

• Upvote 3
Opublikowano

Cosik mi to wygląda że będą same topy od dołu do góry?. Jak Ty to robisz że już widać po SQ że będą

bardzo małe interiody? Jaka odległość lampy od szczytów?

Smaku od kiedy SQ leży na glebie?

Opublikowano

Stusujesz Vodo tak jak napisali co 3 tygodnie czy częściej np co podlanie na weg?

To co piszą w growshopach a jak sie powinno stosować to 2 inne kwestie Voodoo stosuję się 2 tyg na vegu tak piszę na calculatorze na oficjalnej stronie AN pozdro

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+