hardcorowytyp Opublikowano 18 Lutego 2016 Opublikowano 18 Lutego 2016 Witam Z nudów postanowiłem przedstawić forumowiczom mój obecny projekt. Trochę danych : Światło - 250w Box - 86cm x 56cm, szafa wymalowana białą farbą. Wentylacja - Wyciąg kanałowy 190 m3/h Wlot pasywny Mieszający ( będzie widać na zdjęciach) Donice - 11l Ziemia - Canna terra professional 50l + 30l uniwersalnej Nawozy - Hesi (super vit, tnt, root, power zyme, bloom, fosfor) Dogrzewanie boxa - przewód grzewczy 5m 50w Rośliny - Passion, Euforia, Ryal AK, AK 47, Blackberry Kush, Easy Plant Warunki - Dzień +/- 26 stopni 55-60% wilgotności Noc - +/- 19 stopni wilgotność około 70% ( Wyłączam nawilżacz na noc) Rośliny mają dziś 15 dzień życia, wczoraj zastosowałem na 5 LST (jedna będzie rosła swobodnie, ze względu na jej dziwne wymiary). Jak o czymś zapomniałem to pytajcie. Zdjęcia dodam wieczorem.
Drwal Opublikowano 18 Lutego 2016 Opublikowano 18 Lutego 2016 zapodaj jakies fotki. powodzonka zycze w zdrowiu i z fartem do mety
Toksyna Opublikowano 18 Lutego 2016 Opublikowano 18 Lutego 2016 Masz podobna szafę do mojej tylko mam 400 w. Będę obserwować. Pozdro
hardcorowytyp Opublikowano 18 Lutego 2016 Autor Opublikowano 18 Lutego 2016 Box: Nawilżacz ( brak miejsca w boxie) Krzaczki, po wstępnym nagięciu się wyprostowały, podrosną trochę i będę naginał dalej.
hardcorowytyp Opublikowano 18 Lutego 2016 Autor Opublikowano 18 Lutego 2016 Jako dodatek zdjęcia poprzednich lokatorów
Drwal Opublikowano 18 Lutego 2016 Opublikowano 18 Lutego 2016 grunt to sobie radzic wszystko elegancko pozdro
kapulater Opublikowano 19 Lutego 2016 Opublikowano 19 Lutego 2016 Ładnie i zasiadam do obserwacji. Także mam podobna szafencje lecz znów wiszą ubrania 250W to jednak było malo. Pilnuj bardzo pH i Ec tego startera Hesi i nie przesądzają z supervitem na poczatku wega, a przedewszystkim pilnuj ph. Canna jest fajna taka pruchniczka się wyjade. Dość szybko schnie podczas flow a nowozow także w niej sporo. To piwniczka w domku i do wlasnego kanału went się podlaczyles. Mam nadzieje, bloki to wiadomo.
Plantator Opublikowano 21 Lutego 2016 Opublikowano 21 Lutego 2016 Fajnie to wygląda będe zaglądał i dopingował.?. Pozdro?
hardcorowytyp Opublikowano 22 Lutego 2016 Autor Opublikowano 22 Lutego 2016 Byłem na weekend poza miastem, przyjeżdżam a tu bach ! tak dżungla : Poprawiłem LST i wygląda to tak: Jest to dzień 19-sty. Dwie zaczęły pokazywać powoli włoski, ale zadecydowałem że jeszcze dziś dostaną pełną dawkę nawozów na wega (w sumie to będzie ich pierwsza pełna dawka). W ruch pójdzie super vit, root complex, power zyme i TNT. Muszę coś zrobić z wentylatorem mieszającym bo zaczyna przeszkadzać tam, gdzie stoi. Pozdrawiam
Recommended Posts