Miś Opublikowano 4 Września 2015 Autor Opublikowano 4 Września 2015 Siatka zamontowana, minie pewnie kilka dni zanim się planty ogarną, i te niższe pędy wyjdą z pod siatki. Jeden się złamał, jest na 2 focie zaznaczony na czerwono.przed nagięciem nie ścisnąłem i strzelił, ale nie wadzi, energia pójdzie w inne pędy Filtr zajmuje z kołnierzem prawie całą szerokość boxa, ale się mieści, jak sklece coś, żeby go wmontować, to wrzucę foty. 2
Pinkyoov Opublikowano 4 Września 2015 Opublikowano 4 Września 2015 Pluszaku chcesz go zamontować kołnierzem do wyciągającego? Jak mniemam to ten pokazany na zdjęciu? Według mnie lepiej by było gdybyś go zamontował dokładnie przy wiatraku, kawałek tylko kołnierza i taśma izolacyjna i po problemie, ja tak montowałem i wszystko działa i jakoś wygląda: sorry za użycie Twojego zdjęcia i ręki ;p 1
Miś Opublikowano 4 Września 2015 Autor Opublikowano 4 Września 2015 Tak będę montował, kołnierz do wiatraka już zrobiłem, potem wrzucę foty jak zamontuje ten filtr
SmakMaroca999 Opublikowano 4 Września 2015 Opublikowano 4 Września 2015 Mich juz zaczyna czary-mary na siatce
Dzik Opublikowano 4 Września 2015 Opublikowano 4 Września 2015 ale rewolucje, a ja jak zwykle z wątpliwościami: czy wentylatorek uciągnie opór dawany przez filtr i zawijasy rur? czy rośliny nie są za stare na na takie wariacje, bo wydaje mi się że tak... czas pokaże, fajnie kombinujesz :-)
Miś Opublikowano 4 Września 2015 Autor Opublikowano 4 Września 2015 Zawijasów rur nie będzie, bo będzie podłączony praktycznie bezpośrednio do wentyla przez kołnierz, który sam zrobiłem z kartonu , a czy uciągnie filtr też jestem ciekawy, także nie tylko ty masz wątpliwości Trochę późno na siatę, ale i tak musiałem giąć, ale mogłem pomyśleć i zrobić to 2 tyg temu, chociaż myślałem, że się zmieszczą Na razie to wygląda średnio, ale jak większe pędy się ułożą, a dolne wyjdą z pod siatki, to powinno wyglądać lepiej 1
Miś Opublikowano 6 Września 2015 Autor Opublikowano 6 Września 2015 Dzień 67 / 33 Flo Powoli zaczyna się to ogarniać "Łącznik" i wmontowany filtr. 1
Recommended Posts