itaka Opublikowano 25 Września 2015 Opublikowano 25 Września 2015 Miedzian 50 WP, Amistar 250 SC i wiele innych
Lazania Opublikowano 25 Września 2015 Opublikowano 25 Września 2015 Jest masa środków grzybowych ale najczęściej to chemia. Na moich roślinach nie ma problemu z pleśnią a raz w tygodniu robie oprysk tym bioseptem.
Toksyna Opublikowano 25 Września 2015 Autor Opublikowano 25 Września 2015 Właśnie wolałbym coś naturalnego bez chemii. A gdzie kupiłeś ten biosept?
Dzik Opublikowano 25 Września 2015 Opublikowano 25 Września 2015 Każdego roku bez oprysku wyrzucałem 10-50% zbiorów. Wkurzało mnie to niezmiernie.W ostatnim roku obficie spryskałem Miedzianem 50WP oraz Amistarem 250SC licząc na to że do zbiorów chemia się zneutralizuje.Rośliny ukradziono zaraz po opryskach, tak że pozdrowienia dla złodzieja . Próbuj Biosept, ja widziałem w sklepie ogrodniczym. Trzymam kciuki. Jak nie dojdą to się nie przejmuj, przynajmniej będziesz miał lepsze ciasta do kawy albo mleko z miodem w wersji dla dorosłych
Lazania Opublikowano 25 Września 2015 Opublikowano 25 Września 2015 biosept w ogrodniczych, ja kupiłem w dużej hurtowni rolniczej, 10 ml na 10 litrów cieczy użytkowej kosztuje w granicach 15 zl. a jak nie to na pewno przez neta idzie zamówić.
Toksyna Opublikowano 29 Września 2015 Autor Opublikowano 29 Września 2015 U mnie nie dostałem Bioseptu niestety wiec musze z internetu zamowic a tym czasem usuwałem zarażone kwiaty. Sloneczko ladnie swieci noce chlodne a kwiaty przybierają na masie i oblewają się zywica. Tutaj jeszcze szybka sesja topkow zapraszam do komentowania 1
PanikaGoryla Opublikowano 29 Września 2015 Opublikowano 29 Września 2015 No co tu dużo pisać pełna profeska! Powiedz mi czy roślina na zdjęciu 11 od góry ma szanse dojść? i jak pogoda bo u mnie nocami do 3 już spada ;p
Toksyna Opublikowano 29 Września 2015 Autor Opublikowano 29 Września 2015 Jeżeli tylko pogoda będzie się utrzymywać to powinny dojść liczę ze dwie lub trzy nie dojdą tylko. Nocami jest chłodno ale nie widać po roślinach żeby im to przeszkadzało. Dzięki za mile słowa.
Toksyna Opublikowano 6 Października 2015 Autor Opublikowano 6 Października 2015 Wszystko ukradli. Temat do zamknięcia. 1
Recommended Posts