Scooby-Doo Opublikowano 6 Września 2015 Opublikowano 6 Września 2015 No , ladne nie sa Tak jak moowisz. Mlode prysni a starsze za kilka dni zetni. Jesli to te ze zdjec to wygladaja wystarczajaco zacnie
SmakMaroca999 Opublikowano 6 Września 2015 Opublikowano 6 Września 2015 Pytanie do ciebie czy to na pewno przedziorki bo moze wcierniastki?Ladne kloniki dobrze rosna troche magnezu brakuje i micro glownie siarki i wapnia.Pozdro!
Dzik Opublikowano 9 Września 2015 Autor Opublikowano 9 Września 2015 przędziorki, muszę kosić starsze i upewnić się że nie będzie na młodszych, nie zdzierżę z tymi pasożytami nie jestem pewien czego im brakuje bo to mogę być też pozorne niedobory, znajdę czas sprawdzę, dzięki puki co na trzech na roślinach które wchodzą w etap kwitnienia obserwuję mega szybki rozwój, dodatkowo zaobserwowałem że młode pędy niemalże od razu rozwijają już wykształcone liście dzieje się to na tyle szybko że młodych liściach które mają przechodzić z jasnozielonego w ciemniejszą dojrzałą zieleń, liście te wyglądają jakby nie przechodziły róno a na tyle gwałtownie że kolory te mieszają się i przejściowo tworzą plamy w tych 2 odcieniach! :-) Niestety tego zjawiska nie udało mi się ująć na zdjęciach, choć może baczny obserwator dostrzeże i będzie wiedział OCB. 2
Dzik Opublikowano 10 Września 2015 Autor Opublikowano 10 Września 2015 Ten grow od początku był jakiś nienormalny :-) Problemów ciąg dalszy... Walcząc z przędziorkami zwiększałem wilgotność. Mamy tego skutki uboczne. Roślina po prawej pleśnieje. Ta sama roślina, te same warunki, stoi obok i jest zdrowa Fotka dla SmakMaroca999. 2 pały po lewej to klony WD z 3ciego nasiona. Pheno pewnie było by takie które jakie i ty ostatnio zebrałeś.Ta po prawej to tradycyjny klon WD i jak widać jest roślina jest starsza. Fajna szyszka Tu chciałem się pochwalić fajnymi klonami. Rosną zdrowe w super tempie, bardzo mi się podobają. Niestety wygląda na to że to ostatni UP. Chcąc nie chcąc muszę wszystko ściąć. Siła wyższa, zdarzenie losowe Raz na wozie raz podwozie. Tmi również jest przykro Na następny grow są takie plany A. sezony K-Train Serious 6 Sweaty Betty x Critical lub B. 9xauto srałto autohaze autoak47 autocritical
Gość Bio Opublikowano 10 Września 2015 Opublikowano 10 Września 2015 je***a pleśń :/ usuń zarazone miejsca zeby sie nie rozniosła! Dzik dawaj sezony nastepnym razem Powodzenia
itaka Opublikowano 10 Września 2015 Opublikowano 10 Września 2015 Ku..wa szkoda że wszystko idzie pod kose najbardziej tych klonów Ale cóż taki los
SmakMaroca999 Opublikowano 11 Września 2015 Opublikowano 11 Września 2015 Dokladnie ten WD z trzeciej pestki ma identyczne pheno jak ten z ostatniego mojego gl.Piekne klony wzorowa praca
Toksyna Opublikowano 13 Września 2015 Opublikowano 13 Września 2015 Apetyczne topy aż slinka cieknie. Smacznego.
Recommended Posts