Scooby-Doo Opublikowano 9 Czerwca 2015 Opublikowano 9 Czerwca 2015 Ładnie , ładnie. Niech panienki nabieraja masy. Ile planujesz 3mać auto ?
Dzik Opublikowano 10 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 10 Czerwca 2015 auto już jest szczypany i daje palenie, ale część zostawię do 30% bursztynów co do auto mam ciekawe obserwacje bo miał być już koniec ~70 dni jednak po wyjęciu z boxa roślina nadal puszcza nowe pistils, pewnie dlatego że dzień się wydłużył i jest więcej daylight colour 1
zupelnienikt Opublikowano 10 Czerwca 2015 Opublikowano 10 Czerwca 2015 Jeden z tych GL do których miło się zagląda. Elegancko. Pzdr ZN
SmakMaroca999 Opublikowano 13 Czerwca 2015 Opublikowano 13 Czerwca 2015 Trudno powiedzieć czy ten growlog dotrwa do końca. Większość roślin stoi poza boxem. W boxie inna koncepcja.. Geny które muszą przetrwać. Ws od tygodnia poza boxem. Może ktoś się orientuje co to za demon? Co do tego stworka na fotce to postac larwalna biedronki naturalny niszczyciel mszyc
Scooby-Doo Opublikowano 27 Czerwca 2015 Opublikowano 27 Czerwca 2015 Piękne kwiatki Dzik'u Ślinka cieknie na widok i maska sie uśmiecha
SmakMaroca999 Opublikowano 27 Czerwca 2015 Opublikowano 27 Czerwca 2015 Bardzo ladne i krepe a jakies foty reszty S6 i jakas white sugara moze masz z kosy?mam w micro maluskiego klona WD pokrytego pylkiem amnesi hi-pro moze z 15szt kulek bedzie to zobaczymy co z tego wyrosnie bo matka klonu z ktorej byl pobrany i hermiony STSem byla mega produktywna i kolega ma ja juz trzeci grow z klonow o mega plonie wiec geny moga byc fajne ale to ne bedzie kros na dluzsza moja zabawe tylko jednorazowa przygoda bo nie chce juz nic zmieniac w WD to ma byc moja wizytowka.Pozdr.
Dzik Opublikowano 27 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 27 Czerwca 2015 tamte zawodniki stoją na zewnątrz, będę je klonował bo nie miałem miejsca, w środku są te dwie jeszcze tydzień do zbioru po zbiorze wstawiam 11 męskich bo piękne i różne swissy mam w środku i sklonowane ak47 i serious 6 i wd i durban poison zajebisty, wszystko kwitnie i za tydzień swatam ;-) ten s6 już zebrałem mam fotkę samych korzeni, palę to teraz i dobre palenie 1
SmakMaroca999 Opublikowano 27 Czerwca 2015 Opublikowano 27 Czerwca 2015 no temu sie nie dziwie ze dobre palenie ten S6 przecierz to identyczna roslina jak ta z ktorej zostal pobrany
Recommended Posts