Scooby-Doo Opublikowano 27 Lutego 2015 Autor Opublikowano 27 Lutego 2015 Dzięki za zachętę i miłe komenty @Plantatator - pewnie , nigdy się nie poddam ...może być pod górę , ale człapię dalej
Plantator Opublikowano 27 Lutego 2015 Opublikowano 27 Lutego 2015 Elo, I to wlasnie jest to co jes kwintesencja uprawy tej rosliny nie jest wazna ilosc a jakosc Gdy zwykle uprawianie , palenie , opiekowanie sie ,zamienia sie w koneserstwo to jest piekne to jest milosc . Scorp wielkie elo chodz przed toba jeszcze dluga droga gdy zaczniesz palic wlasne ziole ktore ma Kilka misiecy a nawet rok to juz jestes koneserem. Zycze determinacj na dokonczeni aale nie tego growa tylko do momentu kiedy sam sie nazwiesz koneserem bo jak jestes w Polsce to bedzie to oznaczalo ze juz jestes plantatorem . Pozdro i z fartem do mety:) 1
Scooby-Doo Opublikowano 27 Lutego 2015 Autor Opublikowano 27 Lutego 2015 Staram się palić swoje zioło w miarę możliwości ale boje się że nie dożyje czasów gdy moje będzie leżakować kilka miesięcy czy rok czyli jestem plantatorem degustatorem 1
drhash Opublikowano 28 Lutego 2015 Opublikowano 28 Lutego 2015 Zajebiaszczy box Podobaja mi sie twoje krzaczurki. Pozdro i Powodzenia do 1
Scooby-Doo Opublikowano 28 Lutego 2015 Autor Opublikowano 28 Lutego 2015 Witam Wszystkich. Dzięki za komenty ...to zawsze cieszy Standardowo po 3 dniach up. Małe rosną fajnie nic nie dolega i wyglądają nieźle jak na 24 dzień. Wczoraj 3 i ostatni oprysk z McCream. Dzień24 1
bart85 Opublikowano 28 Lutego 2015 Opublikowano 28 Lutego 2015 Ciekawe czy z moimi będzie tak pięknie szło Wczoraj dwie wyszły na świat, a dzisiaj ostatnia 1
Scooby-Doo Opublikowano 28 Lutego 2015 Autor Opublikowano 28 Lutego 2015 @bart85 - będzie dobrze u Ciebie , zobaczysz @Ambasadorka - a Dzięki @MJ_Mouse - oj żonka wylewna jesteś ?
Gość Bio Opublikowano 28 Lutego 2015 Opublikowano 28 Lutego 2015 Ładne foty ta zieleń niebieski i róż normalnie malinowo 1
Recommended Posts