BA+ON Opublikowano 24 Grudnia 2013 Opublikowano 24 Grudnia 2013 ladnie smiga, ale lodyzki listkow (MK) czerwonieja ciekawe czy to taki fenotyp
Ambasadorka Opublikowano 28 Grudnia 2013 Opublikowano 28 Grudnia 2013 11 dzien Master Kush wydziela juz charakterystyczny zapach 2 gi Master większy ten to mnie rozbraja Mała Silverka 2 dni roznicy 3
howhigh Opublikowano 28 Grudnia 2013 Opublikowano 28 Grudnia 2013 Uwielbiam takie gl . Wszystko ładnie przejrzyście i profesionalnie Widać kto tu rządzi hehe . Powodzenia!
Ambasadorka Opublikowano 29 Grudnia 2013 Opublikowano 29 Grudnia 2013 Jak sie coś uwielbia to trzeba to pokazywać to jak najlepiej Dzień 12 MK SSH Master Kush I moja ulubiona SSH Master Kush 2
Ambasadorka Opublikowano 31 Grudnia 2013 Opublikowano 31 Grudnia 2013 Up'ek przednoworoczny rośliny dzien 14 zapach intensywny Box Master Kush Master Kush Mała Super Silver Haze Super Silver Haze 1
Bebook Opublikowano 2 Stycznia 2014 Opublikowano 2 Stycznia 2014 ta najwieksza to juz bym naginal bo potem zje Ci te pozostale to chyba master kusz jak dobrze patrze. Choc potem szybko stanie bo to indi a te ssh nie bedzie mialo ochoty stawac bardzo dlugo. Podobaja mi sie zdjecia i ich obrobienie, mozna wiedziec jakiego aparatu uzywacie?
Macky Opublikowano 2 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 2 Stycznia 2014 Roślinki jadą czystą naturą, jak się u krzaczą tak będą miały, jest sporo miejsca Największa to Master Kush, widać na dolnych listkach naturalne uśmiercanie przez roślinkę niepotrzebnych listków. Ogólnie widać że rośliny reg są silniejsze od feminizowanych, ale to także dwa różne gatunki i może to wina genetyki. Trzeba by sprawdzić jednej odmiany reg i fem. Aparat: Nikon D60 wraz z soczewkami Białe tło to kartki A4 porozkładane. Później lekka korekta PhotoShopem CS2 oczywiście oryginalnym na licencji komercyjnej tak na wszelki gdyby jakaś firma chciała kupić od nas fotkę
Ambasadorka Opublikowano 3 Stycznia 2014 Opublikowano 3 Stycznia 2014 Dzień 17 nasty Maluchy zdrowe i silne, widać duża różnice więc UPek SSH urosla o kilkanaście cm BOX Master Kush Master Kush II SSH Super Silver Haze mala pamiętacie? szybko rosnie Druga SSH Do następnego 2
Recommended Posts