bobik Opublikowano 5 Lutego 2013 Autor Opublikowano 5 Lutego 2013 hehe..dzieki za porady na temat doniczek.Niestety ze wzgledu na miejsce zamieszkania nie mam dostepu do IPP Bytom ani innych takowych,Beda docelowe 2-2.5 l butelki po napojach.juz obklejone po ostatniej przygodziez.przerabialem temat z takimi butelkami nie ma ma tragedii zbior okolo 10-15 g z butli. Nasiona reg wiec czekamy na pokazanie plci.rodzaj nasion nieznany,ale znajac pako i wczesniejsza upre strzelam ze pojawi sie:kb x la/ct,la x ct,shb x la/ct,samo kb moze albo samo shb i inne kombinacje z nimi..naprawde nie mam pojecia Co do treningow..otoz bedzie ich brak..jedna pojedyncza palka na butle ew.pinching jesli ktoras bedzie miala za duzo wigoru i przeganiala pozostale.
Jędrzej_Jestem Opublikowano 5 Lutego 2013 Opublikowano 5 Lutego 2013 Cum Laude x Shishkeberry/Cannalope *TheKali/Cannalope x Shishkeberry/Cannalope *Maple Leaf Indica x Shishkeberry/Cannalope Fruity Demon Old Couple Shederella Tierno Galvan Cannalope Haze S1/F2 Exile x Cannalope Haze Cinderella x Cannalope Haze The Kali x Cannalope Haze Hindu Kush x Cannalope Haze Tierno Galvan x Cannalope Haze hehe, pewnie coś z tego jeszcze wyjdzie
bobik Opublikowano 10 Lutego 2013 Autor Opublikowano 10 Lutego 2013 maly up. foto z dzis..czas upry okolo 16 dni..roslinnosc zostala przesadzona do butelek docelowych o poj.2l.Bo sie zachamowala juz w wzroscie. Jak widac czesc zbiera sie bardzije od innych.Tym malym daje jeszcze czas bo rosna.Zobaczymy co z nimi bedzie..ale sadze ze pojda na kompost.. Za okolo 10 dni bedzie lecialo pierwsze papu biobizz. Zapraszam do komentowania
uciulanygiecik Opublikowano 10 Lutego 2013 Opublikowano 10 Lutego 2013 poki co ida zdrowo, dobrze ze nawilzacz masz, na pewno pomoze im na wegu. a tak poza tym to podobaja mi sie te doniczki i ciekaw jestem rozwoju sytuacji. powodzenia dalej
Xtreme_Pro_Grower Opublikowano 10 Lutego 2013 Opublikowano 10 Lutego 2013 dokładnie doniczki pierwsza klasa planciki również mają zdrowy zielony kolor co mi się bardzo podoba życzę udanych zbiorów i bez przypału jeszcze nie raz tu zajrzę do ciebie bo niezły gąszczyk tam widze za pare tygodni pozdro i z fartem
bobik Opublikowano 10 Lutego 2013 Autor Opublikowano 10 Lutego 2013 @Uciuanygiecik..ja nie mam wega..od urodzenia lece na flo z lampą.Za jakies pare dni zrobie zdjecie bez swiatla a z fleszem,Bedzie lepiej widac kolorki na lisciach. Tym czasem..
bobik Opublikowano 17 Lutego 2013 Autor Opublikowano 17 Lutego 2013 Kolej na kolejny up.. minal nastepny tydzien upry.Roslinnosc otrzasnela sie juz po przesadzeniu..korzenie dosiegnely dna w docelowych butlach.W kolejce na przesadzenie czekaja jeszcze 4 sztuki(przesadzanie dzis) . Sa tez chyba 2 mutanty..rosnal pomalu i maja dosc skrecone liscie.Poki co trzymam,dopoki miejsca nie zabraknie..czekam na pokazanie plci.Wszystkie pija razem okolo 1.5 l wody. Warunki meteo panujace w szafie to.. temp:22-26*C, wilgotnosc w granicach 40%- +/- 10% Czekam dalej z nawozami. Sytuacja wyglada nastepujaco:
Gość hi2per Opublikowano 17 Lutego 2013 Opublikowano 17 Lutego 2013 Zwiększ wilgotność podczas wegu do 70% 30-40% to ja trzymam na flo a tak pozatym to fajnie to wygląda;]
bobik Opublikowano 17 Lutego 2013 Autor Opublikowano 17 Lutego 2013 Tak wiec pisze raz jeszcze sprostowanie..Wega NIE MA . Od malego jest za to FLO ! tj .oswietlenie 12/12..
Recommended Posts