bobik Posted February 4, 2013 Share Posted February 4, 2013 Witam po dlugiej przerwie w moim skromnym ogrodku. Nie bede sie rozwodzil wiec odrazu przystepuje do opisu. Sprzet: stara szafa z przybraniem ,jest tutaj a takze dokladny opis: Szeherezada, Missing, WW, Kannabia, BBxDR, KB/Lact, Shb x Lact Sprzet sie nie zmienil ze wzgledu na ostatnia upre na tym sprzecie,pozniej modernizacja Cykl 12/12 od poczatku..HPS 400W planstar donice docelowe 2-2,5 litra butle po napojach Ziemia: zwykla ogrodowa N-1940 P-20 K-210 ph 6,2 szczegolowa specyfikacja foto ziemia. Pozywki: wiecznie oddany BioBizz caly pakiet z bioheaven wlacznie Teraz troche opisu: Od poczatku problemy juz na chusteczkach. Problem byl taki ,ze zabraklo ziemi w niedziele do wysadzenia. Do tego polecialem do pracy bez sprawdzenia talerza i po powrocie wszystkie kielki wyschly do polowy. Proba ratunku okazala sie sukcesem i widok na zdjeciach.Myslalem ze juz nic z tego nie bedzie bo to moje ostatnie pechy jakie mialem.Pechy dwuroczne od pako. Poki co bez wiekszych problemow.Jak widac na zdjeciach.czesc ziera sie szybciej a inne wolniej po takim stresie pourodzeniowym. Zapraszam do ogledzin i komentowania foto z dzis: To by bylo na tyle narazie. Jak za duze zdjecie to zmniejsze Link to comment Share on other sites More sharing options...
uciulanygiecik Posted February 4, 2013 Share Posted February 4, 2013 ciekawa ta szafka, wlasnej roboty zawsze mi sie podobaja. ale z donicami to szalejesz hehehe. no zobaczymy jak to sie rozwinie. powodzenia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jędrzej_Jestem Posted February 4, 2013 Share Posted February 4, 2013 Siema, co masz dokładnie od pako? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qulka Posted February 4, 2013 Share Posted February 4, 2013 Donice 2l docelowe? Bardzo, bardzo mało. Wes tebutelki obklej czyms do okola bo korzenie nie lubia swiatlaswiatla Link to comment Share on other sites More sharing options...
JapkoDre Posted February 4, 2013 Share Posted February 4, 2013 Daj chociaż 4L docelowe. Spokojnie powiny się zmieścić. Powodzenia Link to comment Share on other sites More sharing options...
lgorek Posted February 4, 2013 Share Posted February 4, 2013 dobre doniczki 2l ma IPP Bytom są one 11x11x21cm czyli małe a wysokie sam takie mam na papryczki. Dam wiem że z jednej takiej doniczki można wyciągnąć wiecej niż 10g sam przy złych warunkach uzyskałem około 12g. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jędrzej_Jestem Posted February 4, 2013 Share Posted February 4, 2013 na grow sklepach wystarczy zapytać się o wysokie 2L , np tutaj: DONICZKA KWADRATOWA 2L WYSOKA Doniczka plastikowa wysoka: Rozmiar: 12x12x 20 wys. Pojemność 2L Doniczki wysokie, dzięki czemu można zaoszczędzić sporo miejsca w boxie. Producent: Interplast http://www.ajzu.pl/doniczki-plastikowe/783-doniczka-kwadratowa-2l-wysoka-215cm-.html nie, nie promuję żadnego growshopu, po prostu po wpisaniu frazy w google "doniczka 2L wysoka" wyskoczył link do tego. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lgorek Posted February 4, 2013 Share Posted February 4, 2013 Jędrzej - dokładnie taka to jest z IPP Bytom http://www.ipppoland.pl/produkty/doniczki-kwadratowe-,28,1,7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jędrzej_Jestem Posted February 4, 2013 Share Posted February 4, 2013 Hah, dzięki Igorek za info sam mam zamiar przerzucić się na takie jak mi matki urosną Link to comment Share on other sites More sharing options...
BA+ON Posted February 4, 2013 Share Posted February 4, 2013 hehe to ja wlasnie na takich jade w moim mikro 11x11x21 = 2L Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts