Skocz do zawartości
nasiona konopi

grower

Recommended Posts

Gość zamrucz
Opublikowano

nic nie trzeba bylo, normalnie ta cała hałda ludzi z marszu moglaby wbic ale nie bylo miejsca;<

dopiero pod wieczor zaczeło sie ze nie mozna wnosic napojow bo jakas dyskoteka byla równolegle

bynajmniej ja tak to odczułam bo w sumie ja bylam od strony lawet, jednak nie zaobserwowałam zadnych płatnosci, chyba ze na dyskoteke to tak ^^

• Replies 190
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Opublikowano

jak ja nie dostałem tego gówienka na rękę na marszu to musiałem płacić

:/

więc lipa trochę no ale trudno

trzeba było pokazywać dowód na wejściu?

na szczęście nie

a co do pań hehe było bosko jak dla mnie mogły by tańczyć cały dzień

Gość zamrucz
Opublikowano
jak ja nie dostałem tego gówienka na rękę na marszu

znaczy czego? ja tez nic nie dostałam?

Opublikowano

Obiecuje że jutro wrzucę więcej filmików podobnej jakości co ten pierwszy ale mam dobrą nowinę na oficjalnej stronie polskiego dancehall'u już niedługo pojawi się pełny film z mistrzostw jak i zdjęcia w wysokiej rozdzielczości.

Opublikowano

Z całego serca żałuję, że nie byłem w tym roku na MMM.
Oglądając ten filmik z podkręcającym kawałkiem (nie znam się na reggea i ragga zbytnio :D ), to się prawie popłakałem. Coś pięknego :wink: Piękna inicjatywa. Jedność i wolność :D Echh, dlaczego tam nie byłem?? Ogólnie trochę mało ludzi tańczyło, bo ja siebie już widzę na tym filmiku jak lecę koło ganja busa razem z okolicznymi ludżmi do tego pięknego rytmu.

Hehe, pomyślcie w ogóle o tych biednych policjantach - pionkach, oni tylko rozkazy wykonują, a idąc takim marszem też mogą się trochę doedukować :D Szkoda, że musżą wykonywać rozkazy tych starych skur****nów. Policja też sie zmienia, coraz więćej młodych i normalnych ludzi do niej wstępuje.

Ogólnie kolejne spostrzeżenia z oglądania filmików to to, że przechodnie zainteresowali sie marszem i mieli pogodne miny widzac ten pochód. Filmiki też kręcili ;)

Smutne, że tylu ludzi powinęli, czytajac cały temat o relacji z marszu byłem bardzo przerażony. Jak można posunąć sie do tego stopnia, żeby całe kordony (kondomy :) ) policji na dworzec wysyłać, żeby połapali biednych i nieszkodliwych młodych ludzi, któży się zebrali, zeby uczcić coś co jest dla nich ważne. I późniejsze łapanki - no kurrrrr...., ludzie litości.

Echh, czy na prawę na tym świecie nie bedzie nigdy zrozumienia dla praw i kultur innych od nas samych ludzi. Czy musimy być tak ku**a ograniczeni umysłowo.
Otwórz umysł - jak mawiał niejeden ;) Sam siebie zapytaj czy masz otwarty umysł. To mogłoby się tyczyc, tych co z fetą zostali powinięci. To co zrobili zasługuje na potępienie, nei popieram fety , kilka razy próbowałem, wiem jak ludzie na tym konczą i jestem przeciwnikiem. Nie niszczyć już nigdy, błagam, w ten sposób tej pięknej inicjatywy. Szpanu sie zachciało debilom, kurrrr.... Chcieli zaszpanować to mogli lepiej wyrwać grupkę tych młodych la petitek, które tak smaotnie dreptały koło ganja busa ;) Nawet fajne były, na pewno posłuchałyby cieakwych historii i wyskoczyłyby na imprezkę wieczorkiem.

Współczucie dla ludzi z ekipy trawka group, któży zostali powinięci, ku**a, mogłem tak samo zostać zawiniety gdybym tam był, a lipas by był bo krzaczki jakieś tam na chacie się pną :D Ale żąłuje nadal, ze nie byłem, cholera wie czy następnego roku dotrwam, nikt tego nie wie czy dotrwa. Wiec należy łapac każdą chwilę w zwiążku z tym i nie opuszczac już marszów. Cholerka, jak patrzę ilu tam ludzi sżło to niech pieprzone pismaki nie wciskają kitu dla ślepych, że szło 3 tys. Pismaki są ślepi od gapienia isę w monitor chyba heheh.

Jeszcze tylko podziekuję organizatoromi wszystkim, któży pomogli zorganizować ten marsz, w takim kraju jakim jest Polska - ograniczony, fałszywy, niesprawiedliwy, pamietajcie, to i tak wielki sukces w takim kraju jak ten.

Jeszcze jedno słowo jak odbieram te ataki policji na uczestników. Po prostu widzą (zresztą to już Shocke nawinął ,ze jego laska tak myśli), jak rośniemy w siłę i dlatego musieli przypomnieć o sobie w bardziej diametralny i pokazowy sposób, je***a propaganda. Najchętniej to by pewnie chcieli żeby wszyscy ludzie zauważyli, żę nie mają szans na wygraną i zakonczyli wszelkie próby namawiania do legalizacji.

Dobra nie pisze więcej, bo pisżę nieskładnie, za późno jest i za bardzo zmiażdzony. Ale taki jestem podkręcony, że idę sieprzejść ulicami nocą i spalic lola w samotnosci i pomyśleć ;)

P.S

Rzeczpospolita Polska w zakazy ubrana
nikogo nie zabiła, a jednak zakazana
Dla rasta sakramentem jest marihuana
Sadzic, palic, zalegalizowac