ogrodniczka Opublikowano 9 Czerwca 2011 Opublikowano 9 Czerwca 2011 ja polecam maplestory, niezła beka na początku, ale jak wciągnie, to na zawszegierka jest bardzo rozbudowana, o czym świadczy chociażby ważący niemal 2gb klient - jak na ubogą grafikę 2d (która imo jest urzekająca) to naprawdę sporo Cytuj
JanuszPalijoint Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Opublikowano 11 Sierpnia 2011 9Dragons - grałem 2 miesiace, moja najdłuższa przygoda z pojedyncza grą MMORPG MU Online - klimat jak w diablo, ogólnie spokoSilkroad - calkiem spoko ale nie mialem cierpliwościVoyage Century - coś innego, też całkiem całkiemArchlord - grafa rządzi ale poza tym typowy MMoAirRivals - "latające" mmo, dynamiczna rozgrywka, bardzo ciekawa, chetnie bym do niej powrocił Cabal Online - fajny system walk ale poza tym nicSavage - chyba najbardziej uchodząca schematom gra, milo sie w nią pogrywałoOgólnie nigdy nie mialem cierpliwosci do gier MMORPG i szybko mi sie nudzily, ale fajnie bylo w nie pograć Cytuj
zetdoen Opublikowano 29 Września 2011 Opublikowano 29 Września 2011 PS3, gran turismo5, seria god of war..P.S. Jak można grać w fpsy na padzie? Miałem pożyczone od kumpla killzone'a, ale no myślałem, że dostanę kurwicy! Cytuj
badgrass Opublikowano 29 Września 2011 Opublikowano 29 Września 2011 Battlefield BC2 na mutliplayerze - pcxbox360 tu już offline jak ktoś wpadnie na gibonka Cytuj
Chopek Opublikowano 29 Września 2011 Opublikowano 29 Września 2011 kilzone, zajebiste:d, a co do grania w fps na padzie, tez sie wkurwialem , ale sie nauczylem hehe Cytuj
shaggy69 Opublikowano 29 Września 2011 Opublikowano 29 Września 2011 PS3 Mortal Kombat-oczywiście we dwójkę bądź w czwórkę bo samemu gra, przynajmniej dla mnie jest strasznie nudna i Soul Calibur 4 to już wszystko z bijatyk, a jeśli chodzi o inne gry to świetnie się gra przez online w Uncharted. Buzz jest też świetną grą na deszczowe wieczorki razem z przyjaciółmi czy rodziną Polecam, można się uśmiać Cytuj
Hugues de Payns Opublikowano 29 Września 2011 Opublikowano 29 Września 2011 ziben lajtowo, ja pozyczylem niedawno od kumpla ps3 na pare tygodni i w jeden dzien ogarnalem sterowanie padem, bez przypalu. granie padem ma taki zajebisty klimat Cytuj
Gość Byndzek Opublikowano 30 Września 2011 Opublikowano 30 Września 2011 PC: Starcraft, Counter Strike, ostatnio jak nie miałem neta, to katowałem klasyki z poprzedniego tysiąclecia, tj. Fallout, czy Deus Ex Cytuj
Recommended Posts