Skocz do zawartości
nasiona konopi

grower

Recommended Posts

Opublikowano

Najlepiej jak odrazu zażądasz testu na sline bo na mocz thc wykrywa wciągu do3dni a nawet tygodnia wiec lipa :D

LumpLWH

ale to to33g to brutto a 7g to netto ? chyba jedynie tak to moge rozumiec wiec sie kłuc ze netto było 7g a nie 33 bo to duza róznica :zmiazdzony:

• Replies 1,4 tys.
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Opublikowano

Test na śline wykrywa do 7 dni w moczu do 10/12 godzin w krwi do 6 miesięcy w szpiku kostnym całe życie!

I teraz pytanie jak rozgraniczyć bycie pod wpływem a posiadanie tego w organiżmie ?:trawka:

Opublikowano

Czy na badaniach lekarskich ktore dotalem na policji za jazde rowerem po alko (podobne badania są przed prawem jazdy) będą patrzyć pod kątem THC i narkotyków w organizmie? Nie palę, ale chcę wiedziec z ciekawości co będzie z kolegą. A i takie jeszcze jedno pytanie tez z ciekawosci, co sie stanie jesli po samej trawie bez picia alkoholu chuchnie sie w alkomat, pokaze cos??

Opublikowano

Kolega palił jakiś miesiąc temu,słyszałem że jakieś 2-3 sztuki a teraz ani miligrama, nawet jeśli coś wykryją to mu coś grozi? Za posiadanie w sobie chyba nie ma żadnych kar..

Opublikowano

po miesiacu moze mu nawet nic nie wykryc, ale to zalezy od jego organizmu i trybu zycia...

Za posiadanie w sobie chyba nie ma żadnych kar..

jezeli nie zlapali go na "goraczym uczynku" (czyt. jak jechal spalony) to nic mu nie grozi...

jak cos pokrecilem to niech ktos mnie poprawi ;)

Opublikowano
jezeli nie zlapali go na "goraczym uczynku" (czyt. jak jechal spalony) to nic mu nie grozi...

jak cos pokrecilem to niech ktos mnie poprawi ;)

Jak go zlapali i wykryli ze jedzie po THC to traci prawo jazdy (jesli ma) i ma sprawe... ;] ale jesli go nie zlapali to luz, logiczne ;]

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+