AligatorOzi Opublikowano 12 Marca 2022 Opublikowano 12 Marca 2022 (edytowane) Na pierwszym zdjęciu widać ze reszta strasznie nabita. Ta możliwe ze nie ogarnęła i ma blok? Albo już tak z natury ma. Ale o wiele lepiej wyglada niż na zdjęciach w poprzednim poscie 😄 światło robi różnice. Podlewaj sama woda, daj 6.1/6.4 pH i będzie co ma być 😄 organic 😄 Edytowane 12 Marca 2022 przez AligatorOzi Cytuj
Miłośnik Opublikowano 16 Marca 2022 Autor Opublikowano 16 Marca 2022 Tak jest szefie 😄 dzieki 😄 Cytuj
AligatorOzi Opublikowano 16 Marca 2022 Opublikowano 16 Marca 2022 30 minut temu, Miłośnik napisał: Tak jest szefie 😄 dzieki 😄 Haha bez przesady. To co pisze bierz pod uwagę ale nie zawsze stosuj się do tego co pisze. Sam wiesz najlepiej co z nimi robisz ;D Cytuj
AligatorOzi Opublikowano 22 Marca 2022 Opublikowano 22 Marca 2022 I jak tam co tam się dzieje?;D ktoś tu zapomina o tygodniowym up Cytuj
Miłośnik Opublikowano 30 Marca 2022 Autor Opublikowano 30 Marca 2022 Juz juz zabieram sie do roboty 😄 Dzien 88/16/51 flo Nie mam za duzo do napisania po za tym ze chyba za duzo mord do wykarmienia wyhodowalem bo swiatlo wogole nie dochodzi do doniczek a nie mam juz czego obcinac ;( Jestem bardzo zadowolony zapelnieniem siatki ale cos mi nie pasuje. za malo miejsca i wkurzam sie bo sciany namiotu za bardzo zasysa i swiatlo nie oswietla bokow. jakos druty sprobuje powyginac tak zeby nie przedziurawic materialu 😄 troche malo ładu i skladu jest w tym co pisze ale ciezkie dni byly i pora w koncu odespac :) teraz wstawiam 4 zdjecia ktore sa strasznej jakosci ale ku**a nie moge zrobic dobrego zdjecia a po drugie jak dodaje zdjecie to tez jakosc sie pogarsza 😕 mam nadzieje ze zobaczycie cos na tych zdjeciach i bede wdzieczny jak ktos podpowie co sie dzieje z liscmi na ostatnim zdjeciu. podlewam caly czas sama odstana woda + calmag. raz w tygodniu pk wg instrukcji i nic wiecej. za nisko ledy trzymam i przypalilo? 1 1 Cytuj
AligatorOzi Opublikowano 30 Marca 2022 Opublikowano 30 Marca 2022 Ogolnie wyglada to chyba dobrze. Calmagu nie dawaj już. I czy mi się wydaje czy robią ci się ogony lisa bo za nisko lampa?;> Cytuj
Miłośnik Opublikowano 31 Marca 2022 Autor Opublikowano 31 Marca 2022 Lampa jest pod sufitem 150w wiec napewno nie od swiatla, moze przez to ze wszystkie wiatraki wycialem. napewno calmag odstawic? to przez nadmiar sa takie brazowawe plamki? Cytuj
AligatorOzi Opublikowano 31 Marca 2022 Opublikowano 31 Marca 2022 Stawiał bym na potas. Za dużo magnezu może przyczynić się do bloku potasu cyz fosforu, calmag tez zwiększa ppm. Możliwe ze za dużo i nie nie maja jak prawidłowo jeść stad to, tez miałem tak i dawałem calmag i nie pomagało jakoś specjalnie, ja to olalem i czekałem do końca, czasem natury nie oszukasz ;D 1 Cytuj
Miłośnik Opublikowano 12 Kwietnia 2022 Autor Opublikowano 12 Kwietnia 2022 Oj Ali dobrze ze stoisz na strazy i pilnujesz zeby kazdy aktualizowal status bo jakos nie moge sie zebrac przez to ze na moje oko mala roznica hehe :) Studniowka;) 100/16/62flo Odstawiem calmag i chyba pomoglo bo nie widac juz tak szybkiego powiekszania sie plam na lisciach wiec leje caly czas odstana wode i raz w tygodniu leje pk 5-8 wg instrukcji 😉 juz 62 dni od pokazania sie preflowerow wiec juz chyba nie bede lac pk tylko sama woda az liscie zmienia kolor i trichomy zaczna brązowiec :) dzisiaj sprawdze jak wygladaja pod mikro:) zastanawiam sie czy nie ciachnac ich na 2 razy bo sa tak gesto rozmieszczone na siatce ze swiatlo nie ma mozliwosci zeby przedostac sie na dol. co sadzicie? czy jesli zetne na raz to bedzie duza roznica w mocy? jakie sa wasze doswiadczenia? PS. ten drut przy scianach namiotu jest po to zeby kilka szczytow odciagnac i doswietlic dol a po 2 zeby sciany tak bardzo nie zasysaly sie do srodka :) 3 2 Cytuj
Recommended Posts