Rysiu Opublikowano 19 Czerwca 2021 Opublikowano 19 Czerwca 2021 Ładnie to wygląda. Będą dobre szyszki na koniec kwitnienia.
mlodszygerwazy Opublikowano 30 Czerwca 2021 Autor Opublikowano 30 Czerwca 2021 Chwilę mnie nie było. Niestety napięty grafik :D Mam nadzieję, że się stęskniliście troszkę :D Foty znów nie do końca ostre... Mamśredni telefon, nie umiem robić zdjęć i bardz się spieszyłem. Jestem mega zadowolony ze wszystkich dziewczyn. Jedynie Agnieszka coś kiepsko puchnie (ostatnie, nieostre zdjęcie) 80 dzień z czego ~40flo Myślicie, że najbliższa sobota/niedziela to odpowiedni czas na ostatnią dawkę nawozów? No i Amnezja, która spuchła najsłabiej
Rysiu Opublikowano 30 Czerwca 2021 Opublikowano 30 Czerwca 2021 Tak na moje oko, to one jeszcze z parę tygodni powinny posiedzieć w doniczkach. I jeszcze trochę popić nawozów. 1 3
mlodszygerwazy Opublikowano 30 Czerwca 2021 Autor Opublikowano 30 Czerwca 2021 z ulotki wybika, że zostało im około 4 tygodni, więc w sumie jeszcze można je trochę pofaszerować minerałami :D 1
Triskele Opublikowano 30 Czerwca 2021 Opublikowano 30 Czerwca 2021 Nie wierz, jeszcze mi się nie zdarzyło żeby grow się skończył zgodnie z ulotką. Zawsze jest dłuższy +/- dwa tygodnie. Śmiało daj im papu, niech puchna. Przepiękne panny. 2
AligatorOzi Opublikowano 30 Czerwca 2021 Opublikowano 30 Czerwca 2021 Nawet brązowych włosków nie ma, jeszcze śmiało karm i śmiało napuchnię 1 1
ichikaru Opublikowano 1 Lipca 2021 Opublikowano 1 Lipca 2021 (edytowane) Wydają się mało oszronione. Nawet jak na liście cukrowe. U mnie w tym dniu auto już całe brązowe i wygląda jak by plechą zawiało a u Ciebie bieda i będzie połowa mocy bo pożałowałeś 2 tyg. Ja bym jeszcze trzymał tym bardziej, że na zdj widać, że połowa jest niedojrzała. Dodatkowo są strasznie zielone więc jeszcze długo będą mogły wysysać papu. Ja bym lał wodę za 2-3 tyg dopiero. I weźcie przestańcie wprowadzać w błąd z włoskami bo to mit. Obserwuje się tichromy!!!! Włoski mogą zbrązowieć od nadmiaru nawozów lub innych przyczyn. Raz mój auto w 13 tyg miał 80% białych włosków. Edytowane 1 Lipca 2021 przez ichikaru 1
AligatorOzi Opublikowano 1 Lipca 2021 Opublikowano 1 Lipca 2021 @ichikaru a to nie tak ze włoski to dobra wskazówka? I jeśli wszystkie są białe to raczej rozsądne ze nie są dojrzałe ;D u mnie to pierwsza wskazówka ze się rozwijają, lecz fakt, ze ich kolor nie decyduje o ścięciu 😄 2
ichikaru Opublikowano 1 Lipca 2021 Opublikowano 1 Lipca 2021 1 godzinę temu, AligatorOzi napisał: @ichikaru a to nie tak ze włoski to dobra wskazówka? I jeśli wszystkie są białe to raczej rozsądne ze nie są dojrzałe ;D u mnie to pierwsza wskazówka ze się rozwijają, lecz fakt, ze ich kolor nie decyduje o ścięciu 😄 Bardziej chodziło mi o mit że jak 40%/50% brązowych włosków to roślinka do ścinki xD Jak przesadzisz z papu to brązowe włoski będą już w 4 tyg flo xD 1
mlodszygerwazy Opublikowano 1 Lipca 2021 Autor Opublikowano 1 Lipca 2021 12 godzin temu, ichikaru napisał: Wydają się mało oszronione. Nawet jak na liście cukrowe. U mnie w tym dniu auto już całe brązowe i wygląda jak by plechą zawiało a u Ciebie bieda i będzie połowa mocy bo pożałowałeś 2 tyg. Ja bym jeszcze trzymał tym bardziej, że na zdj widać, że połowa jest niedojrzała. Dodatkowo są strasznie zielone więc jeszcze długo będą mogły wysysać papu. Ja bym lał wodę za 2-3 tyg dopiero. I weźcie przestańcie wprowadzać w błąd z włoskami bo to mit. Obserwuje się tichromy!!!! Włoski mogą zbrązowieć od nadmiaru nawozów lub innych przyczyn. Raz mój auto w 13 tyg miał 80% białych włosków. że co pożałowałem? Przecież jeszcze nie dostały ostatniej dawki :D
Recommended Posts