Skocz do zawartości
nasiona konopi

grower

Recommended Posts

Opublikowano (edytowane)
16 godzin temu, ichikaru napisał:

Zapach ładny łapie dopiero po curringu. Zapal sobie świeżaka i takiego po 2 miesiącach albo dłużej kiszenia.

Dokładnie, curring robi świetną robotę. Aczkolwiek, jak uprawiałem, to jeszcze nigdy się nie zdarzyło, żeby temat leżakował dłużej niż dwa tygodnie. Tak, łakomczuch robił swoje 😉

Edytowane przez Scooby-Doo
  • Upvote 1
Opublikowano

Siema siema wiszą już z 7 dzień temperatura 20/18 wilgotność 50/60 stwierdzam że dziś włożę w słoiki je gałązki nie strzelają jak je wyginam ale topy są już twarde i suche jak wiór można powiedzieć 

• Like 1
Opublikowano

Nie zawsze metoda z łodygą się sprawdza. Ja kilka razy tak przesuszyłem parę topów a łodygi nadal się gięły.

Najlepsza metoda na sprawdzenie gotowości to sprawdzić czy da się skruszyć na lolo.

Od razu będziesz widział ile im brakuje lub czy suszyły się za długo.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Siema chwilę mnie tu nie było 🤣

SUCHEGO WYSZLO OKOLO 110 G PALENIE MOCNE :panowie:po 2 tygodniach kiszenia w słoiku zapach i smak w jak najlepszym porządku . Temat uważam za zamknięty pewnie otworze nowy bo zapodalem do namiotu 3x green gelato i jednego northem lights . Pozdrawiam :S5::planty:

• Upvote 1
Opublikowano

Moc dobra trochę wywija może nie jest to jakieś salto mózgiem ale przyjemnie się pali i przynajmniej wiadomo co 🤣 bobki struktura straszne puszki były ale to może wina lampy zabardzo się przesuszyly wisząc ale skórki z pomarańczy do słoja 2 dni polezalo i odzyskało ta konsystencję 😁

• Upvote 1
Opublikowano (edytowane)

No widzę masz ten sam problem co ja miałem. Też prawie zawsze przesuszam. ja tam dałem kilka kropli odstanej wody.

Sprawdzało się to w przypadku tytoniu i sprawdza się także w tym. Chociaż do tytoniu raz dodałem o kilka kropli za dużo i plecha.

Minus przesuszenia jest niestety taki, że przestają się lepić a większość tichromów bardzo łatwo odpada ;/

Edytowane przez ichikaru
  • Sad 1
Opublikowano
6 minut temu, ichikaru napisał:

No widzę masz ten sam problem co ja miałem. Też prawie zawsze przesuszam. ja tam dałem kilka kropli odstanej wody.

Sprawdzało się to w przypadku tytoniu i sprawdza się także w tym. Chociaż do tytoniu raz dodałem o kilka kropli za dużo i plecha.

Minus przesuszenia jest niestety taki, że przestają się lepić a większość tichromów bardzo łatwo odpada ;/

No to racja mialame tak przez pierwsze 2 dni w słoiku że mogłem to skruszyć pocierając w rękach ale te skórki z pomarańczy dały dobrze lepią się do dziś 

• Upvote 1
  • 11 miesięcy temu...
Opublikowano

Witam robiłeś toping lub lst ? Jak wy to robicie że takie małe a już kwitną. Jest tu jakiś ekspert 

------------

ADMIN: odkopałeś stary temat... czytaj forum... Temat zamykam

• Confused 1
Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+