Skocz do zawartości
thc-thc

darmowe nasiona marihuany

Recommended Posts

Opublikowano
W dniu 8.04.2020 o 13:01, xcslawko napisał:

ja bym wyjebal te rosliny ... i kielkowal nowe ... szkoda czasu ...

A jakby te wsadzić w ziemię a następne zacząć od nowa w DWC? Tzn. czy teraz jak je wsadzę w ziemie to coś im to da?

Opublikowano
W dniu 8.04.2020 o 13:36, Guru napisał:

Cyknij fote korzeni i pokaż 😉 jesli korzenie są OK to roślinki raczej do uratowania.  Tak myślę 🙂

W dniu 14.04.2020 o 21:17, xcslawko napisał:

daj aktualne foty ...

1.jpg

2.jpg

3.jpg

a.jpg

b.jpg

c.jpg

d.jpg

Opublikowano (edytowane)

Czytałem o DWC i początki są zazwyczaj takie. Ja bym się nie poddawał bo jak opanujesz tę technikę to nieziemskie plony wychodzą.

Wymaga to jednak dużo więcej doświadczenia, pracy i uwagi. Dlatego póki co się za to nie biorę xD

Edytowane przez ichikaru
Opublikowano

A wsadzę je w jakieś małe doniczki i niech sobie siedzą. A DWC naszykuje pod następne.

Nie wiecie może gdzie mogę dostać (najlepiej za darmochę) nasionka? Bez znaczenia jakie. Chodzi o to, że nie chcę znowu zmarnować fajnej odmiany

Opublikowano

/admin - link wygasł/

tu sprawdz ziom po 8 zl pestka to za darmo

edit: bierz sezonowki bo jak walniesz jakies bledy to sobie potem do doniczki wrzucisz i sie zregeneruje a z automatem to bedzie ciezko pozdrooo

• Thanks 1
Opublikowano

Ja bym na twoim miejscu spróbował z ziemią... 😉 polecieć z dwie uprawy... DWC ma to do siebie że łatwo coś spier...ić tak na amen jak wyżej... 🙂 a w ziemi jednak trzeba być zdolnym żeby zabić rośliny 😉

• Thanks 1
  • Upvote 1