Esned Opublikowano 8 Maja 2020 Autor Opublikowano 8 Maja 2020 1) Auto Cream Mandarine Sweet Sends dzień 115 pani ma jeszcze mleczne tricho i może pojedyncze brąz ale to nie jest jeszcze to czekamy (3) Pineapple Express Auto FastBuds dzień 117 Wiekszosc przezroczysta czekamy niech sobie stoi jeszcze ma czas 😎 3
zgREDex Opublikowano 10 Maja 2020 Opublikowano 10 Maja 2020 (edytowane) Przyjacielu uwazaj na Amnesie XXL ..zostawia ryse na czasce hahahaha siema mordo..ile tam ci tam jej wyszlo?? Piekne topy i LST na 5 ..nienachalnie...powiedzialbym na wyjebce malym nakladem sil ale widac tu reke starego wyjadacza ..konserw turystycznych hehe Edytowane 10 Maja 2020 przez zgREDex faza
Esned Opublikowano 10 Maja 2020 Autor Opublikowano 10 Maja 2020 Heheheh amnezja dobra tylko przerwa by się zdala bo już nie kopie jak na początku 😂😋😋amnezji wyszło 53g 🤷🏼♂️ czas na podsumowanie całego grow jeszcze trochę jak wszystkie pod nóż pójdą 💪 dawno Cię nie wodozlem na forum @zgREDex a co do lst Mogłem się bardziej postarać ale nie narzekam 😂😂😂 1 1
zgREDex Opublikowano 10 Maja 2020 Opublikowano 10 Maja 2020 (edytowane) no pieknie..u mnie tez cos kolo 53g wyszlo ostatnim razem. Zyciowe perypetie nie pozwolily mi byc aktywnym na forum heheh ..ale nie proznowalem wlasnie mam 71dzien White Widow od DP i Critical Orange Puncha ktory sie okazal super AF'em i nie miesci sie w boxie hahah..oraz cos z czerwonych odmian- Dark Devil'a ale to 3 dni ma dopiero. Bede czekal na podsumowanie twojego growa. z fatem ziom Edytowane 10 Maja 2020 przez zgREDex
Esned Opublikowano 11 Maja 2020 Autor Opublikowano 11 Maja 2020 @zgREDex ten Critical Orange Punch tak jak maja opis tak jest w rzeczywistości to akurat im się udało 👍 nawet już nie pamietam jak smakował szybko się skończył czyli pewnie był dobry 😂😂 1
ichikaru Opublikowano 12 Maja 2020 Opublikowano 12 Maja 2020 o stary ale puchate ;D Coś czuję, że wyszedł Ci przekozaczek. Zwłaszcza pinaple.
Esned Opublikowano 13 Maja 2020 Autor Opublikowano 13 Maja 2020 @ichikaru teraz na dniach leci pod kosę Cream mandarine już fajne brązowe tricho a z Pineapple jescze czekamy tricho niegotowe 😂 mleczne są jeszcze 😋 1
ichikaru Opublikowano 13 Maja 2020 Opublikowano 13 Maja 2020 3 godziny temu, Esned napisał: @ichikaru teraz na dniach leci pod kosę Cream mandarine już fajne brązowe tricho a z Pineapple jescze czekamy tricho niegotowe 😂 mleczne są jeszcze 😋 No ja ze swoim gorylem mogłem poczekać jeszcze tydzień, bo mimo iż palenie przekozak to mogło być lepsze ;D Co sadzisz następne? Ja po tym Grow do listopada robię przerwę. Ale postaram się udzielać na forum ;D 1
Esned Opublikowano 14 Maja 2020 Autor Opublikowano 14 Maja 2020 @ichikaru teraz leci super critical ghs jest na forum fotorelacja 😅 jestem ciekwwy co wyjdzie z pozostałych 2 tamte wyszły Naprawdę smaczne 😎
Esned Opublikowano 15 Maja 2020 Autor Opublikowano 15 Maja 2020 1) Auto Cream Mandarine Sweet Sends dzień 122 (3) Pineapple Express Auto FastBuds dzień 125 1 1
Recommended Posts