ichikaru Opublikowano 17 Kwietnia 2020 Opublikowano 17 Kwietnia 2020 OOO właśnie co do masła skoro się znasz... robiłem raz i mi wyszło okropne w smaku.... jest sposób na to żeby nie czuć tego ?
Esned Opublikowano 17 Kwietnia 2020 Autor Opublikowano 17 Kwietnia 2020 @Ambasadorka ma fajne przepisy jak zrobisz wszytko tak jak ona 100% gwarancji na sukces 😅 najwazniejse by nie było mało wody na koniec dobrze przefiltrować i jak wrzucam odrazu do gara. klaruje masło wlewam wode wrzucam temat czekam 1.5h na mały ogniu bardzo małym i ważne by masla nie spalić wtedy gorzki smak wychodzi dobrze odcedzić wlać do pojemnika do lodówki wodę zlać i można jeść 🤷🏼♂️😋 ma to masło swój smak ale w ciasteczku lub kakałko nawet do kawy możesz dać trochę tłusta Brdzie ale z kopem surowego nie polecam najlepiej przerobione z czymś 😊 1
ichikaru Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Za pierwszym razem wydaje mi się że zrobiłem masełko bardzo dokładnie i był tylko lekki posmak fasolki szparagowej ale nie miały dużej mocy. A potem drugi raz zrobiłem spoko z mocą ;D ale przy drugim ciachu myślałem, że zwymiotuje. Nie biorę więcej przepisów z neta xD
Esned Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Autor Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Wszytko tez zależy jakiej jakości masło użyjesz 😋 czuc chrolofil trochę jak zawsze ale jak robiłem to moc była konkretna 😇
QciaLmq Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Czekam na SR z Amnesii, z tego samego labu ziomo musiał ściąć przy mleczakach, wyszło ok. 25 suchego ale pomimo niewielkiej zawartości THC działanie przeszło nasze oczekiwania i ze "spokojnej" lufki i szarego dnia zrobiliśmy sobie zawody parskających koni. Było bardzo śmiesznie, tak to ujmę. Jestem ciekaw jak będzie u Ciebie przy brązowych bo zakładam, że ciągniesz do końca?
Esned Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Autor Opublikowano 19 Kwietnia 2020 @QciaLmq dzisiaj została ścięta miała wystarczająca liczne bursztynów tak strasznie widoczne były aż w ciemny brąz Wpadały niższe partie mleczne oblepione wszystko 🧐 i małe podsumowanie cream cookies 😋
QciaLmq Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Czekam na foty z podsumowania i SR. Pozdrawiam.
Esned Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Autor Opublikowano 20 Kwietnia 2020 (1) Auto Cream Mandarine Sweet Sends dzień 99 (2) Auto Cream Cookies FastBuds dzień 97 ścięta wyszlo 44g suchego topy średnio zbite (3) Pineapple Express Auto FastBuds dzień 101 (4) Amnezja XXL Auto Dinafem dzień 100 mokrego wyszło 301g zbite ładnie oszronione 🙈 mną placu pozostały jeszcze 2 panie trzymamy dalej szkoda ścignąć wszystko przezroczyste 🧐 1 5
Esned Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Autor Opublikowano 23 Kwietnia 2020 (1) Auto Cream Mandarine Sweet Sends dzień 102 (3) Pineapple Express Auto FastBuds dzień 104 (4) Amnezja XXL Auto Dinafem sichego wyszło 53g fajnych zbitych bobow 😎👍 jeszcze z tydzień i próbujemy co to wyszło 😆 jak narazie jestem średnio zadowolony z wyniku ale za to jakoś napewno będzie fajna za jakiś czas 🥰 kilka fotek na szybko brak czasu niestety korona czy nie korona🖕 robić trzeba 💪 1 3
Esned Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Autor Opublikowano 30 Kwietnia 2020 1) Auto Cream Mandarine Sweet Sends dzień 107 (3) Pineapple Express Auto FastBuds dzień 109 pania jeszcze trochę brakuje czekamy dalej 😋😇 1 4
Recommended Posts