Endrju Grower Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Opublikowano 8 Kwietnia 2020 @rooky chyba chodziło o ziemię a nie o powietrze Na zdjęciu widać że jest 36 więc jest git 1
ichikaru Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Autor Opublikowano 8 Kwietnia 2020 (edytowane) 6 godzin temu, rooky napisał: uwazaj na tym etapie wilgoc niewskazana moze byc plecha wilgoć w porządku 36-45 max. Jest dobra wentylacja. Przy organice na której leciałem większość czasu musi być wilgotno i się nie przesusza za bardzo. Bo inaczej zrobi się tak jak kilka moich postów temu to opisałem 🙂 A sucho miały tylko jeden dzień. Edytowane 8 Kwietnia 2020 przez ichikaru
ichikaru Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Autor Opublikowano 9 Kwietnia 2020 UP UP UP Miałem tichromy sprawdzić w weekend ale sprawdziłem już teraz no i... elegancko. Mimo wszystko jeszcze trzymam, żeby dolne partie doszły i cały czas płukam ją z odżywek. Odstawiam już nawet algi. Górne kwiaty: Dolne partie: No i tak prezentuje się w 95 dniu 3
ichikaru Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Autor Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Weekend kosa 🙂 Pobrałem 2 dni temu sampla żeby sprawdzić smak i jakość. No więc nabiłem bonio... zagryzłem przed tym zęby bo ostatnio jak próbowałem z bonia to myślałem że się zaczadzę. Aż mnie prawie do klopa pogoniło.🤢 A teraz... Raz. Zioło smaczne jak diabli, szybko ususzone a delikatne cytrusowe i słodkie w smaku. Szczerze jestem zaskoczony bo chlorofil co prawda czuję ale tak znikomo, że szkoda o tym wspominać. Dwa. Jak na takiego wyjadacza jak ja.. no to nie ściema jednak z tą mocą. Będzie miało 20%. Ukopciłem się na bogato. Niech nadciąga weekend!!!!!!!!!!!! 2
ichikaru Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Autor Opublikowano 11 Kwietnia 2020 (edytowane) Koniec Wynik 145g mokrego. Nie robię tym razem WC bo smak jest zajebisty ;D Oczywiście na wadze są już bez łodyg ( w większości). Odpadów mam ok 30g. Starannie trymowałem. Edytowane 11 Kwietnia 2020 przez ichikaru 3 3
StreczVonPrecz Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Wygląda smakowicie. Dobrej zabawy 1
ichikaru Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Autor Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Wynik na wadze 33g Palenie smaczne i klepiące. Smak słodki i cytrusowy. Zobaczymy za 2 tyg po curringu jak będzie smakował 😄 Mój ziom nie był w stanie wrócić do domu na rowerze 😄 Temat można zamknąć 😄 4 1 2
dororo Opublikowano 10 Lutego 2021 Opublikowano 10 Lutego 2021 W dniu 13.04.2020 o 12:28, ichikaru napisał: Wynik na wadze 33g Palenie smaczne i klepiące. Smak słodki i cytrusowy. Zobaczymy za 2 tyg po curringu jak będzie smakował 😄 Mój ziom nie był w stanie wrócić do domu na rowerze 😄 Temat można zamknąć 😄 Wybacz ze odkopuje ale jestem totalnie nowy, z ciekawości dlaczego tylko jedna roślina zasadzona? A nie więcej - patrząc na inne growlogi do takiej wielkości namiotu niektórzy po 4 sadzili, ba nawet 6. Także takie 2/3 roslinki mysle na luzie. 1
Recommended Posts