Triskele Opublikowano 16 Marca 2019 Opublikowano 16 Marca 2019 Bez paniki, wyglądają dużo lepiej. Najważniejsze daj ziemi przeschnać, zbyt mokra ziemia dla rośliny i korzeni jest tak samo szkodliwe jak brak nawozów a może i bardziej.
Bartku Opublikowano 16 Marca 2019 Autor Opublikowano 16 Marca 2019 Ok, super cieszę, się to teraz jak przeschnie dam trochę większa dawkę i zobaczymy jak się sytuacja potoczy:) dziękuję za odpowiedź i miłego weekendu życzę!
Bartku Opublikowano 18 Marca 2019 Autor Opublikowano 18 Marca 2019 42dzien życia 18 flo. Dziś robiłem przegląd. Roślinki maja się dobrze. Mam nadzieję, lecz nic nie wskazuje na to żeby było coś nie tak a i kwiaty pachną coraz lepiej ?
Dzik Opublikowano 18 Marca 2019 Opublikowano 18 Marca 2019 (edytowane) purpurowo jak na zakrapianym leanem teledysku :-) pasiaki pewnie nadal na liściach? nie zrobiłeś rozpiski dotyczącej zestawu uprawowej jak o to się prosi w regulaminie Edytowane 18 Marca 2019 przez Dzik
Triskele Opublikowano 19 Marca 2019 Opublikowano 19 Marca 2019 8 godzin temu, Dzik napisał: purpurowo jak na zakrapianym leanem teledysku ? pasiaki pewnie nadal na liściach? nie zrobiłeś rozpiski dotyczącej zestawu uprawowej jak o to się prosi w regulaminie Do twarzy im w różowym:) Jak panny rosną to znaczy, że wszystko w porządku, nie są zablokowane. Jeśli możesz wrzuć mniej różowe zdjęcie, kobieca ciekawość, ciekawe czy te żółte przebarwienia znikają z liści.
Bartku Opublikowano 19 Marca 2019 Autor Opublikowano 19 Marca 2019 (edytowane) 9 godzin temu, Dzik napisał: purpurowo jak na zakrapianym leanem teledysku ? pasiaki pewnie nadal na liściach? nie zrobiłeś rozpiski dotyczącej zestawu uprawowej jak o to się prosi w regulaminie. Tak widać to dalej, ale nie mogę dać jej więcej teraz. Rozpiski nie wiem do końca o czym mowa ale spr po pracy o co chodzi i to poprawię. Edytowane 19 Marca 2019 przez Bartku
Bartku Opublikowano 19 Marca 2019 Autor Opublikowano 19 Marca 2019 Aha i dodam zdjęcia z normalnym światłem ? pozdrawiam miłego dnia
Bartku Opublikowano 19 Marca 2019 Autor Opublikowano 19 Marca 2019 (edytowane) Min 19dzien flo. Tak jak mówiłem dodaje zdjęcia z dziś ten kwiat który miał niedobory wygląda dużo lepiej ale teraz muszę porządnie przesuszyc ziemię u niego nie ma błota etc ale ma dość wilgotno. I myślę że te jaśniejsze szczyty to od tego, bo pasiak (zmiany na lisciach) jak to nazwał kolega wyżej zaczynaja znikać. Edytowane 19 Marca 2019 przez Bartku 2
Triskele Opublikowano 19 Marca 2019 Opublikowano 19 Marca 2019 Szczyty z kwiatami zawsze sa jasniejsze. Masz piekne rosliny, bez paniki. Pierwszy znak, że indukuja to jaśniejsze szczyty, kiedy ledwo widać pierwsze preflowery. Jakie masz doniczki ? jeśli nie masz jeszcze to kup airpoty albo teraz modne z materialu. Korzenie marihuany potrzebują tlen atmosferyczny, w airpotach ziemia szybciej przesycha. A na przyszłość, masz dość mały box, polecam SCROG na jedna roślinę. Będziesz miał zbiór jak z dwóch.
Recommended Posts