lolaszek Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Autor Opublikowano 5 Kwietnia 2019 26 minut temu, Triskele napisał: Piękne rośliny:) dziekuje. 1
Goku Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Opublikowano 7 Kwietnia 2019 I jak panny mocno idą w górę?. Pewnie jeszcze lecą do góry. Napewno jeden z bananów.
lolaszek Opublikowano 9 Kwietnia 2019 Autor Opublikowano 9 Kwietnia 2019 Siema jeden z bananow mi sie strrasznie ociaga , niech lecą sobie dalej , dzisiaj dostaly swoja pierwsza pelna dawke konesera + b52 , czekam az przyjda patyczki bambusowe, prezytne jeszcze co mi tam sie rozsrasta od dolu i freestyle. gelatto banana 1 banana 2 1 1
Goku Opublikowano 9 Kwietnia 2019 Opublikowano 9 Kwietnia 2019 Ostatni będą pierwszymi. Tak słyszałem. Hehe. Pełna profeska zapodaj tej ociagjacej może carboload.
lolaszek Opublikowano 9 Kwietnia 2019 Autor Opublikowano 9 Kwietnia 2019 7 minut temu, Goku napisał: Ostatni będą pierwszymi. Tak słyszałem. Hehe. Pełna profeska zapodaj tej ociagjacej może carboload. Czekałem z cukrami az zaczną szronić , własnie zaczeły wiec od nastepnego podlania dodam carboload
lolaszek Opublikowano 23 Kwietnia 2019 Autor Opublikowano 23 Kwietnia 2019 (edytowane) Witam, update , ociagaja sie strasznie z kwitnieniem ale generalnie zdrowo, jutro podczas podlewania Wam wrzuce fotki spoza boxa. Oczywiscie zamulilem na czas lac big buda ale juz dalem Ostatnie podlanie full dawka a+b , b52, carboload, bigbud , calmag . Jutro woda + calmag Pryskane 3-6 razy dziennie woda z rhizotoniciem. Edytowane 23 Kwietnia 2019 przez lolaszek 4 4
Pomidorek Opublikowano 23 Kwietnia 2019 Opublikowano 23 Kwietnia 2019 Zdrowiutkie... takie krzaczory właśnie lubię 1
lolaszek Opublikowano 23 Kwietnia 2019 Autor Opublikowano 23 Kwietnia 2019 7 minut temu, Pomidorek napisał: Zdrowiutkie... takie krzaczory właśnie lubię Thanks, jest to moja dotąd najzdrowsza uprawa, ale raz że w końcu to nie te cholerne automaty a dwa że są doglądane rzetelnie, jedynie co musze usprawnić to przepływ powietrza bo u mnie nie ma rur etc i wszystko leci z pokoju , tyle ze wietrzonego i dosyć dużego , ale to juz sprawa na nastepny grow . Obecnie już dam sobie spokoj z indica i poszukam fajnej sativy + wykorzystam pestki co mi sie wycudowały z LSD ( 6 sztuk)
Goku Opublikowano 23 Kwietnia 2019 Opublikowano 23 Kwietnia 2019 (edytowane) Gęsto tam. Obkrecaj rośliny wokół własnej osi.. Co dzień o te 90° Ja tak robię... I wydaje mi się że to daje efekty. Bardziej równomiernie rośliny rosną. Edytowane 24 Kwietnia 2019 przez Goku 1
lolaszek Opublikowano 24 Kwietnia 2019 Autor Opublikowano 24 Kwietnia 2019 19 godzin temu, Goku napisał: Gęsto tam. Obkrecaj rośliny wokół własnej osi.. Co dzień o te 90° Ja tak robię... I wydaje mi się że to daje efekty. Bardziej równomiernie rośliny rosną. Dzisiaj trochę je podgolę ?
Recommended Posts