GanjaRider Opublikowano 20 Grudnia 2018 Autor Opublikowano 20 Grudnia 2018 Koniec Growloga - wszystko ścięte i suche już idealnie na święta ? że wszystkiego zsumujac wyszło 56g. Dla mnie idealnie , ale już w styczniu/koniec grudnia mam na głowie nowy koncept także zobaczymy się później , peace ? 3
Maszyna Opublikowano 20 Grudnia 2018 Opublikowano 20 Grudnia 2018 No i fajnie. Wyglądają smakowicie jak moc ?
Pomidorek Opublikowano 20 Grudnia 2018 Opublikowano 20 Grudnia 2018 O 30.11.2018 o 14:00, GanjaRider napisał: Tak jak wyżej... Wyglądają mega smakowicie, kruszył bym, kręcił i palił ? gratulacje, czekam na nowy projekt
GanjaRider Opublikowano 21 Grudnia 2018 Autor Opublikowano 21 Grudnia 2018 9 godzin temu, Maszyna napisał: No i fajnie. Wyglądają smakowicie jak moc ? Zapach cieńki ziemisty z lekkim powiewem cytrusów , ogl to bardzo energicznie wchodzi czasem myślę że zamiast palić to walę kreski ? 8 godzin temu, Pomidorek napisał: Tak jak wyżej... Wyglądają mega smakowicie, kruszył bym, kręcił i palił ? gratulacje, czekam na nowy projekt Oj @Pomidorek czekaj czekaj kochany bo będziesz miał na co ! ?? 6 godzin temu, Ambasadorka napisał: Smacznego Dziękuję Ci bardzo ! ?
Recommended Posts