Judaista Opublikowano 14 Października 2018 Opublikowano 14 Października 2018 Twardość wody to stężenie właśnie wapnia i magnezu. Im ich więcej tym twardsza woda. Twarda woda będzie miała trochę wyższe ph od miękkiej.
GanjaRider Opublikowano 14 Października 2018 Autor Opublikowano 14 Października 2018 No i bardzo Ci dziekuje i mam jeszcze jedno ostatnie pytanie. Nie chcesz może zostać wujkiem chrzestnym dla tych dziewcząt ? przyda im sie opieka z rąk profesjonalisty
Judaista Opublikowano 14 Października 2018 Opublikowano 14 Października 2018 Wiesz, jak mogę to zawsze pomogę za kilka dni będziesz musiał pomyśleć o jakimś treningu.
GanjaRider Opublikowano 14 Października 2018 Autor Opublikowano 14 Października 2018 W takim razie zabiorę sie dzisiaj za lekture , i odezwe się jeszcze co do szczegółów.
GanjaRider Opublikowano 21 Października 2018 Autor Opublikowano 21 Października 2018 Czas na mały UP'ik Dzień 21 Weg Wyszedł lekki grzyb z którym na szczeście sie szybko uporałem - zbyt mokro miały dziewczyny. Troche suszy , sprawidziłem jak sie sprawy mają głebiej ale wszystko na szczescie bylo na powierzchni (oczywiście nie sfotografowałem). Niestety odbiło się to na roślinkach. Trening Wiadomo był to mój pierwszy trening ale myśle że tak do końca sprawy nie sp*********m Od lewej strony (Amnesia Haze Auto) został zastosowany topping razem z roślinką nad nią. A tu kolejna Tutaj zostosowałem FIM i pytanie udał się czy jestem miernotą ? Wybrakowany Listek Niestety ale nie wiem od czego to może być ale pojawił sie ostatnio tak jakby przecięty listek , pytanie ! To może być jakieś robactwo czy może brak papu ? (GENETYKA???) Ale żeby nie było tylko samych złych informacji mam coś co może się niektórym spodobać Roślinka która była pisana na straty ożyła i ma się bardzo dobrze , leci jak na sterydach ! Więc. Dzisiaj po lekkiej suszy dostały papu z alga grow 1L 3/4 dawki i zacznie już je dostawać regularnie na przemian z wodą, widać też ze mają lekkie braki azotu. Po liściach widać jakby się wyciągały w strone lampy więc zwiększyłem odległość do 40cm. I jak wam się podoba ? Komentować ! Chetnie uslysze wasze zdanie 2
Maszyna Opublikowano 21 Października 2018 Opublikowano 21 Października 2018 Dziewczyny ładnie dają radę jak na pierwszy raz. Co do liścia to wygląda jakby puzzle zostały wybrakowane ?. Ogółem to ważne że zdrowe i radzisz sobie z tym wszystkim. Po zbyt dużej wilgotności ruszyły oba wiatraki ?
GanjaRider Opublikowano 21 Października 2018 Autor Opublikowano 21 Października 2018 12 minut temu, Maszyna napisał: Po zbyt dużej wilgotności ruszyły oba wiatraki ? Nie tak do końca Po prostu zwiększyłem moc na wiatraczku wyciągającym. Nie ma potrzeby aby załączać drugi na tej lampie
Judaista Opublikowano 21 Października 2018 Opublikowano 21 Października 2018 Wygladaja dobrze. Fajnie, ze sam zdecydowales sie na trening i to taki na ktory wiekszosc poczatkujacych by nie poszlo Ta po przejsciach troche odzyla, pewnie nie bedzie z niej kokosow, ale zawsze cos W sumie, to za kilka dni mozesz wrzucac na 12/12 1
Rysiu Opublikowano 21 Października 2018 Opublikowano 21 Października 2018 Bardzo fajnie idzie. Oby tak dalej. 1
GanjaRider Opublikowano 21 Października 2018 Autor Opublikowano 21 Października 2018 (edytowane) Dziękuję Panowie cieszę się że jednak niczego nie spierdolilem ? 9 godzin temu, Judaista napisał: W sumie, to za kilka dni mozesz wrzucac na 12/12 Poczekam myślę do tego 24-26 dnia wymienię lampę na hps 250 I zmienimy few things ? Edit: Jednak zdecydowałem się że zrobię to już dzisiaj dlaczego ? Doniczki nie są wypełnione do pełna i myślę że system korzeniowy może dostać w dupkę. Nie chce też później walczyć z pleśnią więc może to wyjść jedynie na plus. Pytanie do was co o tym sądzicie ? Jest to rozsądne rozwiązanie ? Btw. Przyszła mi już książka i mogę powiedzieć że naprawdę warto wydać te 60 dyszek. Masa wiedzy , co tam masa -RZESZA ? Edytowane 21 Października 2018 przez GanjaRider
Recommended Posts