Skocz do zawartości
nasiona marihuany

seedbay

Recommended Posts

Opublikowano
Godzinę temu, bortek napisał:

Stosowal ktos moze takie worki z co2 

Screenshot_20180824-114256.jpg

Nałożą na Ciebie opłatę emisyjna za emitowanie CO2 i przyczynianie się do efektu cieplarnianego hehehe :D  . Tego wynalazku prawdę mówiąc nie stosowałem, raz miałem pożyczona butle z CO2 z reduktorem czasowym i szczerze mówiąc … nie zauważyłem różnicy, wiec moim zdaniem lepiej te pieniądze przeznaczyć na cos innego. dobra wentylacja i dostęp do świeżego powietrza zrobi robotę, natura już zadbała o odpowiedni skład Takie rzeczy sprawdzają się na wielkopowierzchniowych uprawach, tak mi się wydaje. To oczywiście moje spostrzeżenia 

Opublikowano

Wentylacje mam ok wyciag 350m3 trzy mieszaki i wtlaczjacy kanalowy chociaz teraz jak wlacze mieszajacy wewnatrz to temp idzie do gory zamiast w dol tak goraco na zewnatrz

Opublikowano
8 minut temu, bortek napisał:

Wentylacje mam ok wyciag 350m3 trzy mieszaki i wtlaczjacy kanalowy chociaz teraz jak wlacze mieszajacy wewnatrz to temp idzie do gory zamiast w dol tak goraco na zewnatrz

Jak jest cyrkulacja to temperatura nie ma się co przejmować w końcu one lubią ciepło ;) oczywiście w granicach rozsądku. Warto tak ustawić lampy żeby świeciły na noc zawsze to trochę niższa temp.

Opublikowano

Tak to u mnie wyglada na dzien dzisiejszy jest do 9ty dzien od wczoraj chyba troche ruszyly. Temp. 25-27stopni wilgotnosc trzymam tak kolo70. Podlewane woda odstana z vodojuice regulowane ph do 6.0-6.2.dostaly wczoraj oprysk z malutka iloscia calmag. 

IMG_20180826_121621.jpg

Opublikowano

Siemaneczko panienki przezucone do docelowych z ziemia canna pp. dzisiaj to jest 11 dzien. Beda teraz mialy papu na jakis czas ,temp. 26 wilgotnosc 70 ledy cisna na 160watt.powoli  sobie rosna jeszcze z dziesiec dni i przelaczam na 12/12.pozdro i z farcikiem

IMG_20180829_192743.jpg

IMG_20180829_183145.jpg

Opublikowano

Witam kolejny up. Roslinki maja 15dni widac powoli progres dostaja wyregulowana wode z vodojuice i opryski z calmag jak narazie wszystko idzie bez problemow byle do konca. Nie wiem czy starczy miejsca mialo byc 8 sztuk wrzucilem wiecej nasion bo czesto sie zdaza ze kilka nie wyskoczy a tu wyszly wszystkie szkoda wyzucic. Jeden purple queen zaczyna ladnie pachniec i fotka wszystkiego

2018-09-01-09-25-26-754.png

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+