kosa0305 Opublikowano 17 Listopada 2018 Autor Opublikowano 17 Listopada 2018 Tak zrobilem. Zakupilem pietrowa suszarnie i poukladalem tam ladnie. Pozniej zalacze zdjecie ;)
Pomidorek Opublikowano 18 Listopada 2018 Opublikowano 18 Listopada 2018 no drzewa porosły konkretne, brawo... sezony wyglądają bardzo bardzo obiecująco tylko pousuwaj martwe liście
kosa0305 Opublikowano 21 Listopada 2018 Autor Opublikowano 21 Listopada 2018 Usuuwam na biezaco ;)) mam pytanie odnosnie temperatury. W anglii przyszly chlodne dni. W namiociie podczas wlaczonych lamp utrzymuje 31 stopni. Zas gdy sa wylaczone spada do 16-17 stopni. Czy nie bedzie im za zimno?? Z automatow spodziewam suszu w granicach 800-1000g Dzis mija 7 dzien suszenia. Kiedy najlepiej zaczac robic curring?
Pomidorek Opublikowano 22 Listopada 2018 Opublikowano 22 Listopada 2018 Wysuszone, ale nie przesuszone... ja u siebie staram się utrzymywać 20' w nocy
kosa0305 Opublikowano 22 Listopada 2018 Autor Opublikowano 22 Listopada 2018 Witam, Dzięki za wskazówki mordeczki. Mam tu kilka aktualnych zdjęć reszty roślinek. I przy okazji zdjęcia ze zbiorów :) POZDRO✊ 2
kosa0305 Opublikowano 23 Listopada 2018 Autor Opublikowano 23 Listopada 2018 Dzieki to moja pierwsza uprawa ;d Popelnilem mnostwo bledow o ktorych uswiadomili mnie @Judaista @Pomidorek I pokierowaloli mnie dobra droga za co dziekowa chlopy!! Jezeli wyklucze te bledy przy nastepnej uprawie mysle ze bedzie to jeszcze lepiej wygladalo
Judaista Opublikowano 23 Listopada 2018 Opublikowano 23 Listopada 2018 Tych błędów nie było dużo bez przesady. W zasadzie to tylko nie przygotowałeś sobie nawożenia. Te sezony wyglądają na prawdę zajebiście. Fakt, że grow jbyło wcześniej troche chaotyczne, ale to przez to, że bezwiednie posadziłeś sezony razem z automatami. Następne jak sobie dobrze zaplanujesz, będziesz ściągał kilogramy.
kosa0305 Opublikowano 6 Grudnia 2018 Autor Opublikowano 6 Grudnia 2018 Witam Was ponownie Szanowni Państwo. Mianowicie dziewczynki mają się dobrze. Żbliża się czas żniw. i tu rodzi się moje pytanie. Czytałem o TRICHOMACH. Czy to prawda gdy trichomy przybierają bursztynowy kolor w około 25% względem całości to jest najlepszy czas do zbiorów. wtedy prawdopodobnie moc będzie najlepsza. Przy tym zjawisku dochodzi do konwersji THC do CBD. Czy ma ktoś doświadczenie w tym temacie?? Zamieszczam kilka zdjęć kontrolnych... Chyba wszystko idze zgodnie z planem..? Nawozy odstawiłem na okres ostatnich 2 tygodni. Z moich wyliczeń wynika że 9 grudnia będa zbiory ale chce sie wcelować w moment konwersji THC do CBD. I zobaczyć jak to wpłynie na moc i smak. Pozdrawiam !! 2
Recommended Posts