kosa0305 Opublikowano 24 Września 2018 Autor Opublikowano 24 Września 2018 Wlasnie wrocilem. Jest jeden problem kilka roslinek sie przesuszylo. Ziemia byla sucha i liscie opadly. 4 roslinki takie byly. Mam nadzieje ze nic im nie bedzie podlalem dzis syto. Mam nadzieje ze sie obudza. Zaraz wstawie zdjecia. czy faktycznie jest to wina przesuszenia gleby..? czy problem tkwi gdzie indziej..? az serce mnie boli jak to widzę ...:((( oby nie dało się je odratować...
Judaista Opublikowano 24 Września 2018 Opublikowano 24 Września 2018 Nie no elegancko. Ładnie wjechały na flo w te kilka dni. Wyglądają niektóre jakby były ostro przesuszone np ta na środku i w prawym górnym rogu: podlałeś, nic im nie będzie, wrócą bardzo szybko do formy
kosa0305 Opublikowano 24 Września 2018 Autor Opublikowano 24 Września 2018 Ufff ... normalnie ... sprawiles ze znow mam usmiech na Twarzy ;)). Uspokoiles mnie. Pojade w sride i zdam relacje
kosa0305 Opublikowano 28 Września 2018 Autor Opublikowano 28 Września 2018 Dzień Dobry Grupowicze Wydaję mi się, że wszystko idzie zgodnie z planem. Nie jestem ekspertem więc tylko mi się wydaję. Roślinki które zacząłem uprawiać 7 dni po wcześniejszych puściły topki szybciej niż starsze. Zostawiam kilka zdjęc i czekam na opinie od ekspertów pozdrawiam!
Judaista Opublikowano 28 Września 2018 Opublikowano 28 Września 2018 Wszystko idzie zgodnie z planem zajebisty dywan masz, teraz tylko czekać aż zacznie to wszystko puchnąć Rozumiem, że nawozisz już nawozem na flo?
kosa0305 Opublikowano 28 Września 2018 Autor Opublikowano 28 Września 2018 Poza biotabsami nic nie dawalem. Właśnie chciałem zapytac czy powiniem kupić nawóz jakich albo cos? Ogólnie ziemia light mix plagron no i biotabsy zaladowane od poczatku.
bortek Opublikowano 28 Września 2018 Opublikowano 28 Września 2018 Na biotabs tez kozacko idzie ladnie to wyglada. Z fartem i do przodu
Judaista Opublikowano 28 Września 2018 Opublikowano 28 Września 2018 8 minut temu, kosa0305 napisał: Poza biotabsami nic nie dawalem. Właśnie chciałem zapytac czy powiniem kupić nawóz jakich albo cos? Ogólnie ziemia light mix plagron no i biotabsy zaladowane od poczatku. Niech się wypowie ktoś, kto robił kiedyś krzaki na biotabsach. Ja nigdy się nie interesowałem jak wygląda cały schemat uprawy na tych nawozach. Na pewno na najbliższą przyszłość przyda ci się jakieś PK i booster flo.
kosa0305 Opublikowano 28 Września 2018 Autor Opublikowano 28 Września 2018 Mozesz mi rozwinac skrot PK?;) bo nie kumam tego.
Recommended Posts