Pasjonista Opublikowano 10 Września 2018 Opublikowano 10 Września 2018 (edytowane) Tak teraz możesz za pomocą drucików czy czegoś co nie utnie łodyżek, porozciągać na boki równocześnie od siebie wszystkie odrosty Teraz widać jaka fajna sztuka i jak o nią dbasz plus korzenie też mają dobrze , topy są na całej długości każdej gałązki. Masakra :-) Topki widać już na wysokości 5 cm od poziomu gleby !!! One też mają puchnąć :-) Edytowane 10 Września 2018 przez Pasjonista
Nowy84 Opublikowano 10 Września 2018 Autor Opublikowano 10 Września 2018 zrobię jak mówisz, ale już jutro. Właśnie spóźniam się do pracy
Pasjonista Opublikowano 10 Września 2018 Opublikowano 10 Września 2018 Warto , zobaczysz jak dolne topki na koniec będą tej samej wielkości jak górne :-)
Nowy84 Opublikowano 11 Września 2018 Autor Opublikowano 11 Września 2018 Za namową @Pasjonista usunąłem siatkę i powiązalem trochę. Aktualnie wygląda tak. Kartka A4 dla skali.
Pasjonista Opublikowano 11 Września 2018 Opublikowano 11 Września 2018 Elegancko, teraz masz prawie tak jak chciałeś ,czyli jednego planta na całą szafe. Przy okazji pare gramików więcej wpadnie. Już teraz stawiam minimum 40 gr. Ps. wygląda twoja jak moja ostatnia Sleeskunk :-)
Nowy84 Opublikowano 12 Września 2018 Autor Opublikowano 12 Września 2018 Dzień 44, 18 dzień Flo. Temperatura utrzymuje się na stałym poziomie. Dostała dziś jeść. Pierwszy raz Phosphor Plus. Delikatnie przelałem pH minus - pH roztworu 6,1. Dolne liście uległy degradacji. Smuteczek. Kilka włosków zbrazowialo. Nie ma jeszcze żadnych kryształów, a szkoda, bo one wyglądają ślicznie. Łodyga : Liście : Ogólne :
Pasjonista Opublikowano 12 Września 2018 Opublikowano 12 Września 2018 Jak na 18 dni flo to naprawde tłuściutkie topy, a te żółte liście to nic .Dolne liście są teraz odsłonięte także będą też wspomagać rośline
Nowy84 Opublikowano 14 Września 2018 Autor Opublikowano 14 Września 2018 Dzień 46, 20 dzień Flo. Teoretycznie dziś wypadało by podlać, ale w podstawce jest jeszcze wilgotno więc przekładam lanie wody na sobotę. Wydaje mi się, że będzie sporo pojedynczych kwiatów zamiast ładnych pałek. Chociaż w sumie jeszcze kilka tygodni jej zostało. Foteczki : Ogólna: "Cztery twarze Planta": Kwiatuszki z bliska:
Pasjonista Opublikowano 14 Września 2018 Opublikowano 14 Września 2018 Zdrowizna , puchnie w oczach ?
Nowy84 Opublikowano 16 Września 2018 Autor Opublikowano 16 Września 2018 Dzień 48, 22 dzień Flo. Ze względu na mocny zapitol w ostatnim czasie zaniedbałem lekko maleństwo. Jedno dniowe opóźnienie w podaniu zaowocowało oklapnieciem dolnych liści. Dostała dziś czysta wodę. pH 6,5. Zmierzylem pH tego co wyplynelo dołem - 6,4.
Recommended Posts