Miś Opublikowano 15 Lipca 2018 Autor Opublikowano 15 Lipca 2018 36 Dzień Flo Trochę lepiej z kolorami Dostały żarcie z popiołem z palmy, najbardziej marudzący dodatkowo trochę melasy. Żarcie podstawowe to teraz bio bloom + algi. Następny up za tydzień, dla zobrazowania różnicy Dzięki za dobre słowo, mam nadzieję, że będzie tak ładnie do końca, i nic nie zepsuje @Pasjonista to muszę tam wpaść do ciebie podpatrzeć
Pomidorek Opublikowano 15 Lipca 2018 Opublikowano 15 Lipca 2018 Co to będzie co to będzie? się dzieje się... ładnie idzie
Miś Opublikowano 22 Lipca 2018 Autor Opublikowano 22 Lipca 2018 43 Dzień Flo Trochę opitoliłem na dole,ale już na to późnawo Dostały dolomitu, temu po prawej na moje oko brakowało Mg, może przez miękką deszczówkę, w każdym razie teraz leję odstaną kranówkę, bo sobie zmontowałem 5L baniak, to ma gdzie się odstać Może im troszku wolno teraz iść, w pokoju mam 28*, nie chce wiedzieć, ile jest w box'ie
Macky Opublikowano 22 Lipca 2018 Opublikowano 22 Lipca 2018 Sam dolomit czy nawóz na kwitnienie też ?
Miś Opublikowano 22 Lipca 2018 Autor Opublikowano 22 Lipca 2018 Nawóz też Dolomit już drugi raz, już ostatnia dawka, przynajmniej na razie, ale chyba następna nie będzie potrzebna, skoro będę lał kranówkę. Widzę, że dopiero to tym dolomicie zaczyna im się poprawiać
Pasjonista Opublikowano 23 Lipca 2018 Opublikowano 23 Lipca 2018 Mysle, ze wyzsza temperatura w twoim przypadku zadziala jak naturalny booster i doda im kopa , a nie opozni - tego Wam zycze .-)
Dzik Opublikowano 29 Lipca 2018 Opublikowano 29 Lipca 2018 widać że dostały w końcu dobrze zjeść ? przez żołądek do serca defoliacja to ryzykowna robota ale u chorych i co e tym razem chyba będzie dobrze nie zrywalbym już lisci powinny jeszcze trochę być karmione i fajny udany grow się zapowiada
Miś Opublikowano 29 Lipca 2018 Autor Opublikowano 29 Lipca 2018 Temperatura jako booster chyba nie działa Ostatnio doszedłem do wniosku, że to jednak mógł być mangan. Dzisiaj będę podlewał, to dam im jeszcze trochę mączki bazaltowej, i wrzucę up'a Liście już wszystkie zostawiam jak są, obrywam tylko te które zrzuca
Recommended Posts