Miś Opublikowano 26 Czerwca 2018 Autor Opublikowano 26 Czerwca 2018 (edytowane) No przepraszam, mój błąd , ale busz był kosmiczny. Po ponad 30 minutach walki z dwoma plantami, kolejne 2 po prostu przyciąłem ostro, i trochę nagiąłem. Następnym razem muszę przełączać jeszcze wcześniej przy 4 roślinach i takiej wysokości, jeszcze sati, to masakra Zobaczymy jak to się odbije na roślinie, takie ostre cięcie pędów na flo, czy lepiej przyciąć, czy się bawić w ostre gięcie. Edytowane 26 Czerwca 2018 przez Miś
Pasjonista Opublikowano 26 Czerwca 2018 Opublikowano 26 Czerwca 2018 Wiadomo cięcia spowalniają,ale będziesz miał porównanie z gięciem. :-)
Miś Opublikowano 26 Czerwca 2018 Autor Opublikowano 26 Czerwca 2018 Wczoraj to już na prawdę się wkur****m i straciłem cierpliwość
Pasjonista Opublikowano 3 Lipca 2018 Opublikowano 3 Lipca 2018 @Miś ja już sie za Twoimi plantami stęskniłem!!!!
Miś Opublikowano 3 Lipca 2018 Autor Opublikowano 3 Lipca 2018 (edytowane) 24 Dzień Flo Zrobiłem foty parę dni temu, ale zapomniałem wrzucić Nic strasznie ciekawego się nie działo, przełączanie na flo najnudniejsze I montowałem im koleżanki do kolekcji, zarobiony byłem Edytowane 5 Lipca 2018 przez Miś
Pasjonista Opublikowano 3 Lipca 2018 Opublikowano 3 Lipca 2018 Busz sie powiększa ;-) Pompuj nawozami !!!!
Dzik Opublikowano 6 Lipca 2018 Opublikowano 6 Lipca 2018 Ładnie to wygląda. Odżywione dobrze. Tak jak pisze Pasjonista - teraz zaczną ssać. Dodatkowa porcja papu będzie potrzebna.Nie wiem po co to piszę na pewno ty pewnie o tym wiesz... Im mniejszy box tym trudniej się uprawia. Chciałbym mieć dużą szklarnie i z tobą współpracować. ech, marzenia nic nie kosztują
Miś Opublikowano 9 Lipca 2018 Autor Opublikowano 9 Lipca 2018 (edytowane) 30 Dzień Flo Trochę głodowały, dzisiaj dopiero otworzyłem box'a, i dostały porządne żarcie Są już wsadzone w otwory w dnie. Dostały po 4ml bio blooma, i 2ml guanokalonga bloom + trochę mączki bazaltowej. Wody nie reguluję, cały czas jadą na deszczówce. Edytowane 9 Lipca 2018 przez Miś
Recommended Posts