Dzik Opublikowano 23 Grudnia 2017 Opublikowano 23 Grudnia 2017 2 godziny temu, Drugi Plan napisał: btw. Widziałem właśnie jak gość trzymał matkę w kubku plastikowym, miała może 15-20cm. Wszystko fajnie ale nie bierz z takich ludzi przykładu. Zobacz np tutaj że wszystko idzie w jeden top. Ty potrzebujesz dobrych odrostów. Ja miałem już kilka roślin dojrzałych w "kubeczku"Popatrz np. tutaj. One się nie rozgałęziają. Dobry klon = dobra roślina na.
Drugi Plan Opublikowano 28 Grudnia 2017 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2017 Dzień 83. Zmieniają kolory na żółtawe, nie wiem czy to te stare lisie czy tez nowe. (te co same leciały to oberwałem- zdj na dole)Ale finisz blisko, takze jakos to będzie. Następne fotki wrzucę coś koło 8 stycznia.
SmakMaroca999 Opublikowano 29 Grudnia 2017 Opublikowano 29 Grudnia 2017 chcą jeść więc magnez i nieco azotu im nie zaszkodzi.Ładnie prowadzona roślina.
Rysiu Opublikowano 29 Grudnia 2017 Opublikowano 29 Grudnia 2017 Ło żesz kur... Idealnie ta siatka wyszła. Zdecydowałem. Robię taką samą.
Drugi Plan Opublikowano 29 Grudnia 2017 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2017 @SmakMaroca999 Mam tą sól gorzką, to może teraz z wodą to zamieszam i podleję, a nie oprysk. No i coś z azotem doleję. @Rysiu
Drugi Plan Opublikowano 7 Stycznia 2018 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2018 Toooo jak mówisz Panie! @SmakMaroca999To już będzie chyba ostatni up, dziś podlałem samą wodą, potrzymam może jeszcze tak do tygodnia max i kosa. Potem jak tylko szybko się da-wlecą sezonówki, które już trochę czekają na to miejsce Trichromy jak patrzyłem to takie jakby bardziej mleczne jak przezroczyste mi sie wydawały. Tylko te topki mogłyby jeszcze stać i z dwa tygodnie, bo nie są jakoś nie wiadomo jak zbite, no ale to nie indica. Dzień 91
Rysiu Opublikowano 7 Stycznia 2018 Opublikowano 7 Stycznia 2018 No ja bym jeszcze je potrzymał 2-3 tygodnie.
Gość Opublikowano 7 Stycznia 2018 Opublikowano 7 Stycznia 2018 Sirma. Wedlug mnie 2 tyg to minimum do scinki, z tego co widze na zdjeciach to moglyby jeszcze troche spuchnac. Zastanow sie, bo byc moze to wlasnie teraz jest najwazniejszy moment zeby potrzymac i otrzymac odpowiedniej jakosci susz. Pozdrawiam
SmakMaroca999 Opublikowano 7 Stycznia 2018 Opublikowano 7 Stycznia 2018 tak jak koledzy wyżej piszą minimum to dwa tygodnie i za szybko ją odstawiłeś od żarcia bo jeszcze mogła bardziej utyć a tak wysysa z liści fosfor dlatego łapią fioletowy kolor ale zrobisz jak uważasz to twoja uprawa.Pozdro.
Recommended Posts