Skocz do zawartości
nasiona konopi

grower

Recommended Posts

Opublikowano
Godzinę temu, Pandafriend napisał:

Ładne zdrowe panie :), a która to candy?

tego to juz dokładnie nie wiem. Po prawej jest Super Skunk, a po lewej albo candy albo no name

Opublikowano

Witam Ponownie.

Kwitnienie postępuję :) Lewa 43 dni flo, prawa 27 dni flo

Dziewczyny robią masę :silka:

Warunki w normie. Temp w dzien około 28 wilg 25%. Temperatura w nocy 17-18 wilgotność 40%

Jutro dostaną zestaw jedzenia - flores 6ml, boost - 4ml, oraz pierwszy raz dostaną PK 13/14 w dawce 1,5ml / litr wody

large.DSCN4179.JPGlarge.DSCN4180.JPGlarge.DSCN4181.JPGlarge.DSCN4183.JPGlarge.DSCN4184.JPGlarge.DSCN4185.JPG

Opublikowano

trochę marudziłem bo długo się zbierała... lewa do puchnięcia a prawa do zakwitnięcia :P Ale teraz jak tak na nie patrzę to mam wiarę że pobiję rekord z poprzedniej uprawy criticali gdzie wyszło około 65g z dwóch roślin. Mam nadzieję ze ósemkę z przodu waga pokarze ;)

Opublikowano

Witam ponownie.

Panny sobie rosną, chociaż na super skunk-u pojawił się mały problem. Przy kilku szczytach pojawiły się dziwne jasne przebrarwienia oraz brązowe plamy. Czy może to być wynikiem wysokiej temperatury? Ostatnio w lodówce ponad 30 stopni. Wstawiłem dzisiaj szybę. Powinna pomóc. 

A może przesadziłem trochę z nawozami i popaliło?

Tak to wygląda large.DSCN4216.JPGlarge.DSCN4217.JPGlarge.DSCN4222.JPGlarge.DSCN4218.JPGlarge.DSCN4221.JPGlarge.DSCN4220.JPG

Opublikowano

Ładnie rosną.Sprawdzasz czymś ec bo u mnie też teraz na jednej tak się zaczynało i musiałem przelać bo się odkładało niewyjedzone żarło i przyblokowało potas i fosfor.Teraz czekam jak podeschnie po płukaniu i podleję ze dwa razy z Revive od AN.Piękne grubaski będą na finiszu te twoje podopieczne:)

Opublikowano

Ec nie mam czym zmierzyć. Podlałem narazie samą wodą porzadnie sporo wyciekło spodem. Nastepne podlanie tez zrobie samą wodą i zobaczymy co będzie dalej. Lewa nie marudzi. Nawozy co drugie podlewanie jej służą :)

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+