Skocz do zawartości
nasiona marihuany

seedbay

Recommended Posts

Opublikowano
2 godziny temu, zasobnik napisał:

:big-joint:ejjjj ziom... szczerze... nie kumam o co biega :P

A jak sobie spalisz lola wieczorem to nie załącza Ci się ssanie na jedzenie? :D To się popularnie nazywa Pacman i wtedy często zagląda się do lodówki :D 

Opublikowano

2 godziny temu, Rysiu napisał:

Ładnie ci to rośnie w tej lodówce. W tej jednej doniczce masz cały czas dwie rośliny, czy jedną?

@Rysiu nie nie Ryszardzie... :) trzecia poleciała koło 2ego tygodnia flo... ni uja we 3 sie by nie zmieściły. Dobrze że szybko jajca pokozala.. ;) ELO!

3 godziny temu, Drwal napisał:

A jak sobie spalisz lola wieczorem to nie załącza Ci się ssanie na jedzenie? :D To się popularnie nazywa Pacman i wtedy często zagląda się do lodówki :D 

haha :D Luz... po prostu nie słyszałem tego :D Dobre dobre :)

Opublikowano
56 minut temu, zasobnik napisał:

A z tą melasą już ktoś coś kombinował? Ile tego dodawać do wody?

Tez mnie to ciekawi, tak samo jak z miodem do oprysku @Killerontheroad to robil tylko on przesadzil z iloscia miodu w wodzie.

Czy melasa i miod moze byc stosowana w postaci oprysku czy lepiej do gleby?

Opublikowano

Siema ja stosowałem ale trzcinowa i dawałem 2 łyżeczki na 1.5 l wody i było dobrze. Miód moznacza tak samo stosować i tak rozbudowanych kwiatów się nie opryskuje ze wzgledu na ryzyko pleśni. Pozdrawiam 

Opublikowano

To z morwy nie lej.Melassę znajdziesz w normalnym sklepie ze zdrowa zywnością lub jeszcze prościej w wędkarskim a ta jest z buraka albo z trzciny i służy do dosładzania zanety co super wabi np.leszcze widzisz ryby tez wiedza co dobre :) .Nie trzeba lać dużo łyzeczka do herbaty na litr starczy i nie używaj do każdego podlania co drugie wystarczy.

Opublikowano (edytowane)

Ok. Dzięki za info. Jutro wolne to będe miał chwile żeby znaleźć. O wędkarskim myślałem ale nie byłem pewny czy to to samo. Skoro tak to na pewno znajdę :D

Lewa Pani powoli zaczyna czuć jesień... large.DSCN4302.JPGlarge.DSCN4306.JPG

Lewalarge.DSCN4308.JPG

Prawy Super Skunk

large.DSCN4309.JPG

Edytowane przez zasobnik
Sorki pomotałem
Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+