Skocz do zawartości
nasiona marihuany

seedbay

Recommended Posts

Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, SmakMaroca999 napisał:

Koleś to na fotce to nie Columbiany tylko Psilocybe Cubensis "Cambodia" po drugie fotka jest z tej strony rowtrades.com/es/kits-de-cultivo-de-setas-magicas/15-kit-de-cultivo-de-setas-psilocybe-cubensis-cambodian.html Więc co ty na to?Myśle że jednym czym możesz się podzielić jest przypał!

Nie wiedziałem :Facepalm:

Przecież to tylko podglądowo :re:, jak ktoś ma mocniejsze jakieś to też jakieś meksykany bym pożarł :D chce wysłać 2 euro do fsre nl czy jak , ale ponoć ludzie czekaj 2-3 miechy i nic. Nie jadełem nigdy grzybów, a te polskie nigdy do mnie nie przemawiały, a te cubensis w Polsce rosną :D to sobie myślę muszę spróbować :D

Swoją drogą chciałbym klona Salvia divinorum, ale gdzie ją znaleźć to zupełnie nie wiem.. paliłem raz w życiu ekstrat 60, zapełniłem całe płuca. 5 minut 0 percepcji na rzeczywistość, ona jest poprostu w wyobraźni :D a potem jescze pół godziny śmiechu z morganami i zwidami :D no chce to wkońcu tak bardzo posadzić :D

10 godzin temu, Vito napisał:

mistrz-unio :D ogólnie co najlepiej zrobiłeś to to że nie zaglądałeś do nich przez 7 dni.

Don :D właśnie mogłem wcześniej, ale nie miałem czasu, tak je wysuszyło, myślę, że 3 dni wilgotność była zerowa, ale wczoraj namoczyłem gruby i wielki ręcznik, powiesiłem i przez noc im lepiej. Liście i rośliny były takie wiodkie.

large.1.jpg.199f05f586bf932ba65f0e00ebcf

Zdjęcie z przed chwili :) znowu w boxie śmierdzi bardzo mocno wyk*^wiście :D fajnie myślałem, że będzie gorzej przez te święta.

Edytowane przez Killerontheroad
  • Replies 112
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Opublikowano (edytowane)

SmakMaroca999

Pie$#@^nięty jesteś? powiedziłeś mi, że mogę mieć przez to przypał, to sobie szybko go usunąłem z tematu.  

38 minut temu, SmakMaroca999 napisał:

(...) wróć na to forum jak dorośniesz!

jaram ponad dekadę :big-joint: i w tym rok nie jarałem :D

38 minut temu, SmakMaroca999 napisał:

(...) tylko po co?

czego się wstydzisz?

komu chcesz zaimponować tym co robisz? (...)

i tak przecież używa się tora :D zrobiłem to dla trawki org, żeby jej nie narażać na sądy. Myślałem, że to jakieś prywatne, niefirmowe zdjęcie. :big-joint:

Mam jeszcze jedno pytanie do widzów w temacie :D kiedy te krzaki pokażą topowe włoski ?????? Liczyłem to jest ich 49 dzień wegetacji, automatyczne, a jeszcze nie kwitną ? Myślę przełączyć im 12/12 ? bo się niecierpliwe, a to chyba im pomoże, nie ?

Myślisz będzie ze 100 ?

Opublikowano

Więc przypomnij sobie co napisałeś : oferowałeś printy grzybów kórych nie masz ze zdięcia ściągniętrgo z neta.Co robisz dla trawka.org? w prywatnych wiadomościach wyzywasz użytkowników forum co są tu od lat ! Ludzi co są trawką.org !

Opublikowano

przepraszam ze sie wtracam ale czuje ze musze. ok ok, co  bylo to bylo, pamietajmy ze teks pisany nie oddaje wogole emocji, wiec czasem moze byc zle zinterpterowany + to ze osoba czytajaca moze byc uprzedzona do osoby piszacej lub mie zly dzien, osoba piszaca tez moze miec gorszy dzien i cala zle zrozumiana sutuacja "...leci z tad do tamtego drzewa i w ch...j dalej..." jetesmy tu by uprawiac, zbierac doswiadczenie i uczyc badz uczyc sie.

13 minut temu, Killerontheroad napisał:

a Ty jeden zaczynasz być prz%$#&any.

osobiscie polecam na przyszlosc osobom ktore chca zalagodzic sytuacje z inna osoba to dobry pomysl nie uzywac slow wulgarnych badz obrazliwych bo to nie pomaga, ok juz nic nie mowie bo zaraz poleca (kobiety lekkich obyczajow) w moja strone :D lece do swojego TIPI :indiana: zobaczyc co panny robia, PEACE :yoda:

Opublikowano

Siema :big-joint:

joka.menas:blant:

Poprostu bardzo się zdenerwowałem :D wziąłem jego radę pod uwagę, a ten się jeszcze sadzi do mnie i mnie obraża.

Generalnie Panny dziś miały pierwszą 12h noc. Przełączyłem im fotoperiod na 12/12. Jest to już ich gdzieś 50 dzień i same preflowery ??

Przed chwilą skończyłem wszystko podlewać, dzisiaj sama odstana woda. Zauważyłem włosek :D Zapełniły boxa po brzegi :D

Z fartem Ziomek przez cały rok :joint:

Opublikowano (edytowane)

Siema :hemp_cook:

Postanowiłem dzisiaj zajrzeć do boxa :D

Flo :D 3 dzień 12/12

large.04metra.jpg.c681fac29beb08d078dbdd

[ 5x Jack Berry i 1x Think Different ] AF

large.dzien.jpg.4e2afc74766d5dc7d20ed85d

Think Different AF

large.Think_Different.jpg.32e991cefcda1f

Zrobiłem fryzjera, podlałem znowu po szklance czystą wodą, bo myślę, że azotowy nawóz spowolnił autokwitnienie aż do 53 dnia.

Słuchaj Ziomek:elo:

:D

Mają po 60cm wzrostu, a wycztyałem, że jak kwitną to podczas kwitnienia ile jeszcze urosną do góry. To 6 tygodni nie jeszcze ? Zmieszcze je ? metr 50 wysokości box ma :joint:

Opublikowano (edytowane)

10 minut temu, Toksyna napisał:

Ładne i zielone,wkoncuB)

Dzięki :D 

Tak sobie postanowiłem, że ostatni raz jakieś HST :D haha, a powiem Ci, że żałuje, że Main Liningu im nie zrobiłem. Jak patrze na to, to licze na 150 :D

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+